Vi har fået ordnet vores vikinge rum idag. Vi hidkaldte resten af gruppen (Loulou og svoger) og gik ellers i krig her til aften. Det er helt fantastisk. Fået ordnet og sorteret. Gjort rottesikkert og fået alle vikingetingene UD af stuen. Så det begynder rent faktisk at ligne en stue igen :o)) YAAAAAAY…

Vi har fået rottesikkert stålskab derud til vores madgrej, så det ikke bliver lokkemad og vi har virkelig fået styr på tingene. Der findes rent faktisk næsten 7 m2 sammenhængene gulvplads derude… det kan lade sig gøre at sidde ved lædersymaskine og sy!!! og ved hullemaskinen og lave huller og nitter… HVOR VILDT MAND…

Også har vi fået smidt en masse ting UUUUUUUUUD… Jeg har været dygtig!! – Ofret ting, jeg kun har gemt af sentimentale årsager, der var i stykker eller alt for slidt, til at kunne blive brugt. Fået samlet alt mit gamle cooooooole tøj i str. 36 som tilfældigvis passer min kusine PERFEKT og har fået pakket det til hende, så hun kan få det med hjem i næste weekend :o))) Husbonni har været dygtig og fået smidt ting ud, som han også VED at vi kun har haft, fordi vi ‘måske’ kunne bruge det en dag og vi aldrig får det brugt…. YAY… Det har vi gjort ret meget på det sidste.
Så søndag går en udflugt til skrotteren med et KÆÆÆÆMPE læs også begynder det fanmer at ligne noget. :o)))

I morgen, skal jeg lave æblemarmelade, save brænde og hælde en masse el-grej i campingsvognen… også til farmors fødselsdag :o)

Og hvad søren… Er der ikke kun en uge til nu? 😛

I øvrigt, har det været en RIGTIG god dag på arbejdet. Jeg har virkelig fået kommet ned i mine bunker og kom igennem hele ringe listen… FEDT… Har fået 2 computere færdig og 2 computere næsten færdig. KANON mand :o) der er godtnok meget at lave, når jeg i forvejen godt kunne være mindst en halv mig mere i min stilling og jeg så jo har været væk fra arbejdet i en måned. Pyha… Men sådan er det. I LUUUUVE MY JOB :o) Det er bare lige MIT job. Super fedt…

Så har jeg fået bestilt tid til at flytte yaris til ham der skal sætte motoren i og så mangler vi bare at finde en motor… mmm… Det kommer snart. POSITIV TILTRÆKNING!!

Jeg er SUND, jeg er HEL, jeg er FULDKOMMEN. Min familie er SUND og RASK. Jeg er RIG. Min bil bliver snart rask igen.

Og ja… der er sku ingen der kan være i dårlig humør, når jeg kun har en uge til min fødselsdag og den bedste fest jeg har glædet mig til i 2 år nu :o))))

Nu mangler jeg bare at få min mand med i seng, så er det bare dejligt…

Og en bonus ting: Jeg sover bedre i øjeblikket end jeg har gjort siden jeg var … mmm… 11 år tror jeg. Faktisk næsten halvdelen af nætterne sover jeg uden at vågne, før lige inden vækkeuret ringer… Halvdelen af de nætter der er tilbage vågner jeg ca 1 gang og den sidste halvdel af det vågner jeg 2-5 gange. Så det er VIRKELIG en forskel fra de sidste 15-20 år, hvor jeg har vågnet HVER ENESTE nat MINDST 2 gange… mmm… Jeg tror alt det med aborten og det, har sat nogen hormoner på plads i min krop, der har været i udu. Meget mærkeligt firma… eller krop i hvertfald. Men det er noget jeg nyder. Jeg er også mere veludhvilet om morgenen.

– over and godnat –