Jeg har måske ødelagt vores terrabyte backup disk :o((( Jeg tabte den, da jeg skulle hente den op af kassen, fra festen. Det var ikke særlig langt over gulvet, men den røg på gulvet. Ikke på en kant eller et hjørne, men bare sådan bum. Lige på ‘maven’…

Så satte jeg den til min computer, for at se om den havde klaret det og fordi jeg ville flytte rundt på noget musik… så kom den op som lokaldisk… :-S Hvilket jeg ikke syntes den plejer at gøre, den plejer at være ekstern disk… Og samtidig sagde den at jeg skulle formatere den inden jeg skal bruge den. :-S øv… det gør jeg altså ikke.

Jeg har ringet til husbonni, for at sige, at jeg tabte den og jeg håber vi kan redde den. Han blev ikke sur eller noget. Men jeg er rigtig ked af det. Det er bare noget ARGH… :o((( Husbonni vil kigge på den på torsdag når han kommer hjem.

Men øv altså.

Positiv tiltrækning: Hardisken har det fint, den er bare lidt rystet…

– over and out –