Det har bare været en god dag.

CITAT IDUN, på vej hjem fra svømmehallen :o))

Der er også sket meget. Hun er kørt med Majse hjem fra børnehaven i BUSSEN, for første gang. Der er jo ingen i verden, Idun syntes er sejere end Majse. Det ved Majse godt, så derfor har hun sagt at hun da gerne vil hente hende engang imellem. – Tror det er lidt fedt, når man er 10 år og have en kæmpe mega fan heheheh :o) Jeg hentede Idun hos Sus og Jesper, da jeg kom hjem fra arbejde. Det var ikke senere, end jeg ville have hentet hende i børnehaven, men NØJ, hvor var det bare MEGA FEDT. Da vi gik ud til bilen sagde Idun: Jeg ELSKER dig Majse!!! – Majse blev helt sådan… hihi agtig. Men tror hun er stolt over det.

Så kom vi hjem. Varmede risengrøden, jeg lige var totalt overskudsagtig til at lave klar igår aftes og spiste den til Iduns store fornøjelse. I øjeblikket, er der ikke ret meget der kan slå makrelmadder og Risengrød, men heldigvis ikke samtidig ;o)

Så kørte vi op til børnehaven i bussen, sammen med husbonni, så vi kunne starte Golfen med startkabler. :-S JATAK DU… Generatoren er vidst stået af eller noget mmm… Den lader i hvertfald slet ikke. Håber det bare er en sikring, så den kan holdes kørende et par uger endnu hihi :o) Også glæder jeg mig, til vi får penge fra forsikringen for den. Så kan jeg med god samvittighed sige “Tak for hjælpen, min skønne gamle golf. Jeg vil altid elske dig, uanset hvor du ender dine dage… Som søm eller skruer, tak :o)”. Jeg må jo efterhånden erkende at den synger på aller aller sidste vers. Jeg vil nok aldrig få en så TROFAST bil som den, men tilgengæld er den jo fuldstændig blottet for komfort hehe, så man kan sikkert ikke få begge dele. Men den har været god, billig og stabil og har kun forlangt at vi skiftede slid-dele i ny og næ.
Jeg må skrive dens nekrolog, når vi kører den til skrot!

Men altså, husbonni kørte hjem og stillede golfen og vi kørte i Svømmehallen. – Husbonni skulle møde en time før på arbejdet, så han kunne ikke komme med desværre… :o(

MEN – det er bare SÅ DEJLIGT, vores onsdags-ture i svømmehallen. Jeg er VILD med det. Jeg vil slet ikke undvære det. Man kunne tro, at det var noget man kunne blive stresset af, at tage afsted sådan og spise tidlig aftensmad og alt det der, men det er bare lige det modsatte. Det er rigtig fedt. Samtidig, så får man jo lige ordnet bad og får Idun i nattøjet, så hun er putteklar, når vi kommer hjem. Det er bare perfekt!!! :o))))
Hvad der så er endnu bedre, er at Idun bare virkelig udvikler sig. Hun tør mere og mere og prøver ihærdigt at lære at svømme bedre og sådan. Hun ser rigtig meget op til Paw, som jeg også skrev i sidste uge, og sørmer om hun idag ikke ville til at springe fra 1meter vippen!!! 😛 Hvor vildt mand. Og hun syntes det var mega sjovt!!! Og hun sprang og sprang og sprang…
Så tænkte jeg lige at jeg var rigtig smart og hentede min mobil, så jeg kunne tage billeder af hendes første spring… Da jeg havde taget det første billede af spring-prinsessen, så kom der en bademester (hjemsender hehe) og sagde: NIXEN BIXEN… Æv!!! Jeg havde sku ikk lige overvejet, at billeder var forbudt :o( Men jeg kan da godt se fornuften, når jeg lige så udover at være tøsefornærmet over ikke at måtte fotografere, min helt VILDT dygtige datter… mmm… :-/ Så nu kan ingen se, at hun faktisk SPRANG, kun et billede af hende på vippen…
Men altså, så må folk bare stole på at hun SPRANG og SPRANG og hun var SÅÅÅÅÅ dygtig. Hele vejen ind i badet og på vejen hjem sagde hun: Jeg vil altså gerne GÅ til svømning og lære at svømme rigtig mor!!! – Nu har jeg været inde og tjekke dragsholm svømmeklub og de har ‘krabbehold’, som er begynder for 5-8 år :o) Så det vil jeg undersøge om hun kan gå til. Det er om mandagen, som faktisk passer rigtig godt. Jeg skal bare få det hele til at gå op. Jeg tænker, at man måske kan få Estrid eller Patrizia til at starte sammen med hende, så kunne man skiftes til at tage med dem? Hmmm!!! Det må jeg spørge dem om i morgen :o))) Det er faktisk OK billigt. Det koster 340 kr pr. halve år, så det er ikke engang galt!!!

– Og for lige at slutte en rigtig god dag af – så STARTEDE DEN NYE SÆSON af DESPERATE HOUSEWIFES 😛 HURRAAAAAAAAAAA… :o))))))))) Og hvilken start. Den bliver bare ALDRIG dårlig den serie. JUST LLUUUUUUUVE IT… 😛

Og nåja ;o) Arbejdet har også bare været skønt idag, men det er jo faktisk ikke noget nyt i øjeblikket. Jeg er bare så glad for mit arbejde og SÅ PISSE GOD TIL DET!!!! Optur…

Så er man så lige helt vildt sladder-afhængig og jeg ikke engang kan gå i seng, før kl. 2330, fordi jeg bliver NØDT til at se det dokumentar, der starter nu, om hende der der er alene mor og fik 8-linger i januar…

– over and out –