Idag skulle jeg være startet på teori, så jeg kunne få kørekort til bussen… Mmm… MEN:

Møgkøreskole… Hende gåsen jeg havde talt med i telefonen sagde, at jeg kunne starte, hver eneste tirsdag eller torsdag og jeg bare skulle dukke op på køreskolen og ikke lave aftale.
Så jeg kommer derhen og siger at jeg gerne vil starte på bus-kørekort… Og han siger så: Ja, så kan du få en brochure!! – WHAT!!! Siger jeg så… øh nej, jeg skulle bare starte til teori!!!…

Det kunne jeg så ikke. Faktisk kunne jeg slet ikke få buskørekort, som privatperson, der ikke tog chaufføruddannelsen, hvis det stod til ham… MMM!!! Så den eneste mulighed, efter hans mening, var at tage 6 ugers fri fra arbejde med dagpenge, for at få det. ARGGG…

Nå jeg kører møgskuffet og frustreret hjem igen… :o( Slår så op på hjemmesiden og der står ganske rigtig at jeg bare kan starte tirsdag eller torsdag og blabla og lovkrav og jeg skal gi dig… SÅK!

Så tænker jeg, at jeg da lige ville informere keglen om, hvad der stod på deres hjemmeside, da jeg regnede med at han tog telefonen til kl. 20…
Det var så CHEFEN der tog telefonen… OKAY!!…
Men han vidste så rent faktisk noget!!! :o)
Fedt nok. Det viser sig så at der er kommet nye regler (igen), så jeg kan godt tage kørekortet, efter kørekortet, skal jeg tage en uge på dagpenge/bruge en uges ferie, på at tage et kursus, som jeg SKAL have for at få lov til at bruge mit buskørekort… mmm.. Men altså, en uge, kan jeg godt klare!!!

Han forsikrede mig til at jeg godt kunne nå at blive færdig inden juni måned, hvor jeg skal bruge kortet…

Lovkrav er 14 køretimer og 4 timer på bane… mmm. Jubiii bane!! haha…

Men altså, jeg skal så starte på NÆSTE tirsdag i stedet for… Og heldigvis, skal jeg så ikke vente til kl. 17, men fik selv lov til at bestemme tid, så jeg kommer bare kl. 1530 efter arbejde :o) endnu bedre…

Så først var jeg bare rigtig skuffet og ked af det og frustreret, til jeg havde talt med CHEFEN…

Men lidt scary, at 3 mennesker fra samme køreskole siger 3 forskellige ting. :-S Men han ville lige snakke med ham der gutten, som var der i aften. For det var helt unødvændigt at han sendte mig hjem, fordi der rent faktisk ER undervisning om tirsdagen, på den anden afdeling, hvor bus-undervisning findes… SÅK igen…

Men altså – så krydser vi fingre for at det lykkes på tirsdag :o)

Så jeg kan blive BUS-DRIVER 😛

– over and out –