Fredag 13. marts 09.

Så har jeg været med bussen til syn… Jeg var sådan lidt ARGH, fordi vi jo ikke helt kan vide, hvordan den har det, når vi først overtog den sidste år osv… Så jeg har gået og haft alt muligt andet om ørerne og vi SKULLE bare til syn, for det var faktisk i november :S

MEN – Jeg var altså så til syn idag ;o) Jesper tog med, og meget passende, så skulle Susannes bil også til syn, så den kørte Jesper i. Det var dejligt, at have ham med, fordi jeg jo aldrig har været til syn med en bus før og det har de jo.

Men altså.

HELDIGVIS og alt det der, så er der faktisk ikke noget meget galt med den 🙂

Bagfjederne skal skiftes, og det regnede vi også med at vi skulle have gjort. Samt konsolerne der holder dem. Derudover skal vi have skiftet bremse klodser, eller det der, foran og have efterset bremserne bagpå, da den skævbremser lidt på bagakslen. Han siger, at det kan godt være fordi den har sat sig lidt, fordi den ikke bliver kørt så ofte.

Så det var rigtig dejligt, at der ikke var noget alvorligt, der koster maaaaaange tusind kroner at lave :o))))))) HURRA HURRA 🙂

Og der er en af rødderne fra Frederikssund, der allerede sidste sommer sagde, at han godt ville skifte bagfjederne, da hans arbejde er at skifte den slags fjedre på lastbiler :o) Skønt.

Så det var et OK syn, må man sige …

– over and out –