Jeg ved ikke om det bare er mig der er pyldret, hysterisk eller krakilsk måske? Eller også er jeg hellig? Eller også er der noget om det…

Men der er en rigtig sød dreng i Iduns børnehave. Idun er vild med ham. De er gode venner. Men hans forældre… Det virker som om de er forældre for 30 år siden MINDST…

For der første RYGER DE BEGGE TO – som SKORSTENE!!! Når de kommer for at hente/bringe ham, så er bilen FULD af røg… Det er så hvad det er. Men de er også lige blevet forældre til et sæt tvilliger, altså hans lillebrødre…

– Så har de købt en ny bil eller en ny gammel bil. En bus… Jeg snakkede med faren igår. Det er en 10 personers og det var TYDELIGT at han løj om at de havde buskørerkort… Han så nemlig mega overrasket ud, da jeg sagde at hvis det var en 10 personers, så skulle man have buskørekort…
– Jeg har jo også en bus og ikke lige noget buskørekort endnu, men jeg er i det mindste ærlig omkring det!

MEN – det allerværste: De kører bare rundt i den der bus, uden at NOGEN af ugnerne er spændt fast… De 2 lifte med de to tvillinge-babyer (fra november) ligger løst på gulvet i bussen og drengen fra børnehaven sidder bare bagi, uden sele, sæde eller noget…

Det er bare summen af det hele… Jeg kan bare ikke have det. Det er fint nok, at de ser snuskede ud og ikke har nogen stil og alt det. Det kan man sagtens, også stadig være kærlig. Jeg kan bare ikke have det andet….

Jeg ved ikke om det ‘bare’ er mig, for mine forældre røg også en del og jeg sad også fuldstændig uden sikkerhedssele… osv… MEN – … hmmmm … det er også bare måden de snakker til ham på og …

Jeg ved bare ikke… måske trængte jeg bare til at få luft… eller … donno. Jeg kan bare ikke lade være med at tænkte på det

Og Idun vil bare vildt gerne hjem til ham og lege eller få ham her hjem. Men det er helt sikkert at Idun ikke kommer derhjem… Men han er jo en vildt sød dreng… Alle de andre Idun leger med, har jeg det også ok med forældrene. Men jeg kan virkelig bare ikke med den der måde der… mmm…

– over and out –