På den gode måde…

Husbonni ringede, næsten lige da han var kørt afsted hertil aften og sagde: Der ligger en mail, der er printet ud, øverst på rodebordet… Prøv lige at læs den ;o)

Jeg læste den. Det var et tilfældigt print af vores aaaaaaaaaaalen lange hverdags-mailen, da vi begge var blevet singler i dec. 2001. Dengang havde vi jo planer om at flytte sammen og dele min lejlighed, så jeg kunne have begge lejligheder, når de engang blev ledige – altså det som Jacob har nu ;o)

Det var ret sjovt at læse, fordi vi jo begge lige var kommet ud af forhold og snakkede om, at der sikkert gik RIIIIIIIIIIIIIIIIIGTIG lang tid, før vi havde lyst til at indlade os på noget forhold og i hvertfald ikke skulle flytte sammen med én de første lange tider. Men samtidig bare en hverdagssnak om løst og fast og den forestående jul…

Efter jeg havde læst den, blev jeg helt glad inden i, ringede til Husbonni og sagde tak fordi han havde gjort mig opmærksom på den. :o) Så kom jeg til at kigge på datoen… HAHA – den er skrevet den 20 dec 2001… Vi overtog huset den 18 dec 2002!!! LOL ….

– Og det var os, som SLET ikke skulle have nogen kærester rigtig rigtig længe og da den mail er skrevet, har vi aldrig nogensinde drømt om at hinanden skulle være kæresterne… FNIS… :o)

Så sådan, kan historien jo udvikle sig i en HELT anden retning, end man regner med… Verden er et finurligt sted, men jeg må da sige, at jeg er rigtig glad for den retning historien tog…

OG NU SKAL JEG BARE SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ MEGET I SENG!!!!! GODNAT MED MIG!!!!!!

– over and out –