Jeg har simpelthen for første gang i mit liv:

KØBT et mønster til en kjole – MED FOER I. Klippet hele balladen selv, syet hele balladen selv. – Og jeg har aldrig syet noget med foer på maskine før ;o) Og den sidder bare NICE og er super flot… – den mangler bare at blive lagt op, men det kan jeg jo ikke gøre alene jo… Så det må lige vente.
Det er heller ikke en ‘AKUT-kjole’, da jeg først skal bruge den til min far og vivi’s kobberbryllup midt i januar, sååeee. ;o) også lige en ræv og lidt bling bling i håret, så er vi smukt kørende i en cocktail kjole-kreation, af mig selv ;o) Sort med glimmer og knald rødt foer. Vildt nok hehe…

– UDOVER det, har jeg lavet julegaverne færdig ;o) og et par ekstra gaver… Så ser man bare lige det, hvor meget man lige kan lave på en aften. Men nu er jeg GODTNOK TRÆT da…

Også kan jeg sove lige til jeg vågner i morgen. Den eneste ulempe, er at jeg ikke kan putte mig ind til min skat. Tilgengæld kommer han hjem, i morgen sammen med Idun, og er ny-tatoveret og Idun har fået leget godt med Ida…

Skøøønt…

I morgen: Til Asnæs og aflevere køkkenmaskine til Nanni, småkager til Sanne og låne pælebor af Nina, så vi kan begrave spunken på søndag, når vi alle sammen er hjemme, mens det er dag og lyst. Også måske begynde at pakke gaver ind ;o)

Og NU: Sooooooooooove… Zzzz….

– og der er købt hotel til MIT domæne 😛

– over and outzzzz –