a, så banker hverdagen på døren. Den er for så vidt allerede startet. Madpakkerne er smurt, Husbonni er kørt ud af døren – efter meget møje og besvær!! (fucking lortebil!! :o((( kommer hjem fra 2 mrd på værksted og kan ikke starte, når det er koldt. Snakker med Christian i morgen… men fuckfuckfuck hvor er det træls, at skulle køre rundt i en 18 år gammel bil, når man har en helt ny…) – Idun sover endelig, efter en time med: JAMEN JEG KAN ALTSÅ IKKE SOVE MOAR!!! Den sidste gang hun sagde sætningen, faldt hun i søvn inden hun havde sagt den færdig hehe… Så tingene er vel som de skal være…

Jeg sidder og tænker på om jeg skal gå i bad nu, eller i morgen tidlig… Måske er det bedst nu, hvis jeg skal køre i den kolde golf, så jeg ikke kører med vådt hår? hmmm… Suk.

Vi har fået brugt weekenden godt. Forberedt hverdagens komme. Fået isoleret mellemdækket på førstesalen, så vi ikke DØR af kulde i køkkenet og bryggerset. Idag har jeg fået ryddet op og gjort rent i hele huset. Kanon dejligt. Så kan man starte på hverdagen igen.

Så har vi fået lagt husbonnis arbejdsbukser op – på nær ét bukseben, vi opdagede her til aften :-S Okay hvor sært at overse, ét bukseben. Men alligevel.

Cocktail kjolen til på lørdag er lagt op, så kobberbryllup kan bare komme an.

Nu tror jeg hellere at jeg vil smutte i bad nu her til aften også se at komme i seng… Hverdagen truer… Arbejdet kalder… Og nyt budget år, hvilket betyder: KNALD PÅ, på arbejdet… Og IGEN – huske chefen på, at jeg ikke får nok i løn ;o)

– over and out – natter…