Ja, idag. Just præcis torsdag den 12. feb 2009 (Tillykke med fødselsdagen svoger!) havde jeg min aller første KØRETIME i en kæmpestor 48 personers, 12 meter lang bus med 300 heste hehehe… :o)))

Men altså – jeg havde været på arbejde først jo! I øvrigt en rigtig god dag! Det er sku skiderart, når en bruger, man ikke har mødt før, kommer og skal hente noget hos mig og han siger: Du skal bare vide, at folk taler RIGTIG godt om dig, derude!!! Så vokser man lige 10 cm, kan jeg lige sige!!! – Så altså, det var med rigtig god følelse, at jeg kører til køreskolen. (SELVFØLGELIG havde mine kollegaer drillet mig lidt og sagt at jeg hellere måtte annoncere min rute osv, når de nu skulle hjem fra arbejde, samtidig med at jeg kørte hehe… )

Da jeg kommer til køreskolen, er jeg der i lidt god tid. Ca 10 min før… Da jeg kommer, så sidder teorilæreren, min kørelærer og en anden kørelærer og drikker kaffe. De spørger om jeg er nervøs, hvor meget jeg ryster og sådan… :-S Øhh… Tænker jeg bare?! hvad mener de? Jeg troede først det var en oprigtig joke, men de mente det faktisk. De prøvede at tage pis på mig, så jeg slappede af?! LOL… Jeg var helt rolig, men jeg glædede mig selvfølgelig meget!

Så sagde min kørelærer, at han jo rystede af skræk, når han sådan skulle ud og køre med en ny elev. – Jeg svarede, at jeg så håbede at han havde taget sine kørelærerstesolider… hehe :o) Men altså, tonen er som man kan forvente på en køreskole, der er fyldt med amu-elever og den slags.

Nå, vi kommer ud til bussen og han beder mig om at sætte mig ind. Han bliver nærmest lidt overrasket over at jeg vil tage sikkerhedssele på?!… mm… mmmkay… Men altså, det er jo helt i orden, men det er åbenbart ikke så almindeligt i en bus. Han spørger om jeg sidder godt og jeg får lov til at indstille spejle og vi snakker om instrumentbrættet, som der er lamper, knapper, manometre osv. på nok til at en mindre flyvemaskine, skal blive misundelig…

Da vi havde snakket om det, så kørte vi… Ja du kører så bare ud af porten. Mmmkay hihi!! Det gør jeg så bare… I en kæmpe stor BUS!!! Vi kørte bagom ud til 217’eren til greve og ned til gl.køgelandevej og tilbage til roskilde. Så op af 6’eren og ned af frederiksborgvej langs vandet og rundt på ring 1 og tilbage af køgevej til køreskolen. Det var en fin tur. Lidt agtig landevej, MASSER af rundkørsler og lidt by-kørsel. :o)

Det jeg havde sværest ved, var at huske at springe nogen af gearne over, for når bussen ikke er lastet, så starter man i 3. og kører 5-6-7 gear, altså springer man 1. og 2. gear over, samt springer direkte til 5. fra 3… Jeg kom et par gange til at hoppe i 4… Så var der lidt med at koble for tidligt ud, og geare ned inden jeg bremser. Det behøver man ikke i bussen, fordi den er gearet anderledes end en personbil. Men det er betjeningsmæssige småting :o) Han roste mig HELT VILDT!!!! :o))))) og syntes at det var rigtig flot kørt og at det var flot at jeg havde overskud til at bruge spejlene så tidligt, som første gang jeg kører.

Han var flink og sød at sludre med, mens jeg kørte. En stolt morfar til 5 børnebørn i hvertfald :o)

Så nu er der lige vinterferie i næste uge på køreskolen også er det ellers bare at terpe teori og køre og terpe og køre :o) Også skulle jeg gerne have bus-kørekort i april!! Nice…

Men uhada, hvor var jeg smadret i bøtten, da jeg kom hjem, så vi kørte på mac D og spiste hehe og kørte forbi tanken og købte et par gode film, så vi kan hygge, nu hvor Idun er blevet puttet og jeg har fået tømt min hjerne for oplevelser :o)

– over and out –