Når vi er i svømmehallen om onsdagen, er Kathrine der, med et par fra hendes arbejde. Det er en af de store drenge, Paw. Han er 17 år. Han har jo normalt svært ved at danne sociale relationer og har det svært, også derfor at han jo bor, hvor Kathrine arbejder.

Men på en eller anden måde, har Idun bare ramt ham lige i hjertet… Det er så sødt at se de to lege sammen, når vi er i svømmehallen :o)) Paw skal lære/øve sig i at springe fra vipper og lave kunstner og når Paw sprang fra vippen i onsdags, så sprang Idun frygtløst i fra kanten!! 😀 Det har hun aldrig gjort før. Hvergang vi har spurgt hende inden, så har hun bare sagt NEJ – men hun gjorde det helt af sig selv, for at ‘abe-efter’ Paw.

I det lille bassin, svømmede de bare rundt sammen og legede og sådan. Det er bare rigtig sødt at se dem sammen :o) Og dejligt, at man kan se at de virkelig kan give hinanden et eller andet specielt.

– over and out –