Vi var nede og spise hos Sus og Jesper idag… det er rigtig hyggeligt, når vi er sammen, men for Idun er det noget GANSKE særligt. For MAJSE, er der. Stjernen i Iduns liv.

Det går simpelthen ikke én dag, hvor Idun ikke taler om Majse. Majse er 10 år og præcis 5 år ældre end Idun… og Idun syntes hun er FANTASTISK.

Majse, er sej. Majse er smuk. Majse er klog. Og Majse har gået I Iduns børnehave… FAKTISK, at man lige ved det!!! – MEGET vigtigt. hehe…

Og idag har de fået klippet spidser sammen og set film sammen og Idun faldt i søvn i Majses seng…

Da jeg hentede Idun, legede hun med Mike, som hun er helt vild med og blev først lidt sur over at blive hentet. Men jeg mindede hende om at vi jo skulle spise hos Majse også var der ingen dikkedarer. Hun fik lige fortalt, meget stolt:

JEG skal spise hos Majse, – som altså har gået i BØRNEHAVEn og nu går i skolen!! Og vi skal spise AFTENSMAD (haha).

Men det er bare så sødt, at hun virkelig bare, har et idol, i Majse. Men Majse ER også en skøn pige og absolut ikke noget dårligt forbillede :o))

Men nu er det vidst i den grad ved at være sengetid. Det var lidt længe vi sad og sludrede, men dejligt!! Og jeg skal huske, at det godt kan lade sig gøre, at være social i hverdagen, for vi skal jo alle sammen spise :o) Så kan man ligeså godt gøre det sammen!!!

– over and nat! –