… Lige pludselig siger hun: HOV moar!! Jeg har din næse!!! – også fniser hun. Så siger hun: Kan du gætte om jeg siger KO eller KYKKELI KY ligeom lidt..??? – jeg begyndte at grine og tænkte: HVAD er det hun siger?!?!…

Og jeg forklare hende, at det jo er hende der beslutter, hvad hun siger, så uanset hvad, så vil jeg jo have meget svært ved at gætte det. Men hun insisterer og jeg må ikke få min næse tilbage, hvis jeg ikke svarer rigtig på hendes spørgsmål. Så jeg siger: Jamen, så siger du jo kykkeli ky ;o) – JA MOAR!! Det er rigtig!! KYKELI KYYY!!! …

:-S tænker jeg… Og Idun fortsætter med at stille mig spørgsmål og jeg kan ikke rigtig få atvide, hvor mange jeg skal svare rigtig på, for at få min næse tilbage… :-S haha…

Men heldigvis svarer jeg rigtig på nok til at få min næse tilbage…

Jeg grinede bare helt vildt af hende, fordi jeg bare tænkte: HVORDAN finder hun på det?!… også blev hun bare sur.: Ihh moar! lAd være med at grine af mig!! – Og jeg forklarede hende, at det altså ikke var hende jeg grinede af, men at jeg grinede at de ting som hun gjorde, fordi det var en sjov Quiz! – ‘Det er altså IKKE NOGEN QUIZ, Mor!!!!’ Sagde hun… hihi… tror ikke helt hun ved, hvad en quiz er!!

– over and out –