Til mit arbejde i hvertfald…

Lang historie, men igår kom jeg på en kreativ løsning og endda en løsning der virker, på et problem som alle kredse af synskonsulenter har pt. :o)Idag har jeg været ude på en folkeskole og sætte løsningen op og DET VIRKER FUCKING BARE!!! Ihhh jeg er bare så glad.

Så jeg har simpelthen idag og igår løst et problem, som hele danmark sidder med. :o) Fed følelse… Også er det weekend lige om lidt også…

OG – hun var jo ude og køre bus igen igår!! MED passager! haha… Der var en af dageleverne på køreskolen, som skulle til stationen, så jeg har både holdt ved busstoppested og åbnet døre på knapper og det hele. HAHA… – Og bakket rundt om 4 hjørner, med en mega bus… mmm.. MEN, jeg får ros og han siger jeg er RIGTIG dygtig på det niveau jeg er på…

Så ROS til mig, det er jo skønt…

Og får at det ikke skal være lyv, så har jeg hjulpet en af pædagogerne i børnehaven med at få en computer og har sat den op for hende, fordi hun lige er blevet skilt og er helt computerløs… Hun blev RIGTIG glad, da jeg satte det af til hende i morges :o) Man kan meget, med at tune ting der bare skulle have været på skrotteren

Også har naboen min kollektion af hårpynt med på marked i kbh i weekenden, så jeg håber jeg får solgt noget!! Jeg solgte 4 bøjler på arbejdet igår. FEDT…

Hvad mere? Solen skinner…

– over and out –