JAJAJA… :o) Så blev det endelig juleaftens dag. Vi skulle jo være i Køge i år, selvom vi plejer at holde det her hjemme. Men pga. svigerfars helbred, for tiden (selvom sygehuset ER ved at få styr på det!!) så flyttede vi hele herligheden til Køge…

Jeg vågede kl. 830 og var ret forvirret, fordi min telefon var løbet tør for strøm, og jeg jo så ikke vidste om jeg havde sovet for længe, eller var vågnet før vækkeuret… Jeg skulle jo op og have kalkunbassen i ovnen!!!… Jeg havde så vågnet lidt før vækkeuret ringede, men stod op og smækkede bassen i ovnen og futtede i seng igen… hehe… Skønt, når alt er forberedt, så juleaftensdag, bare skal være stille og fredelig :o))) Jeg vågnede igen kl. halv elleve…

Resten af dagen gik med at nusse rundt, pusle om julemaden (NAM NAM – min ynglings beskæftigelse juleaften!!!) og husbonni og svoger fik fod på juletræet og fik det ind, inden de tog over til deres mormor med gaver og det. Så ringede min mor og sagde at hun havde glemt fløden til ris a la manden!!! – ÅHHH NEJ!!! Hvor finder man lige det, juleaftens-aften næsten… :-S Heldigvis havde Gurli lige 2 halve litere af fløde, som husbonni og svoger så fik med tilbage … Yay… Så var både sovserne og ris a la manden redet!!! Fedt!!!

Ved 16 tiden kom både Far, Vivi, Idun og Mor og vi var ved at være samlet. Så fik vi pyntet juletræet og det hele… Vi var allerede klar til at spise kl. 18. det blev super godt. Til alt held, havde jeg lavet ekstra svær, for sværen på flæske-stegen, blev desværre ikke god. Jeg havde jo ikke selv købt stegen og var ikke opmærksom på at den ikke var blevet ridset efter. GRrr… De der supermarkeds-ridsninger kan man altså ikke stole på!!! ARGH!!! – Så det var det eneste jeg ikke var helt tilfreds med. Selve kalkunbassen og flæske-børgen var rigtig lækre og møre!! nam!! Mine brune kartofler mangler jeg altså også et par forsøg, for de bare sidder i skabet, hvergang… De var spiselige og brune, men ikke helt perfekte…

Idun klarede det faktisk ok, med at spise og ikke flippe helt ud af tålmodighed. :o))) Vi fik spist og det var skønt!!! – Så nåede vi til ris a la manden!! Idun opdagede sin mandel lige med det samme næsten, men spiste alligevel op af hendes skål og bad om mere… :-S hehe. Det var vi ikke meget for, hvis hun nu skulle få voksen-mandlen også, men det gjorde hun ikke…!! – FOR: Jeg havde siddet og koncentreret mig om alle mine ske-fulde… Tænkt: AHA!! – den er SIKKERT i denneher bid. Bedst som jeg tænkte ikke tænkte mere over mandlen, så VAR den simpelthen i den næste bid!!! Woooow!!! – Det har jeg simpelthen ikke oplevet siden ‘Snydens tid’… Vildt… – Mandel gaven var en guinnes rekord bog hehe… Totalt barnligt, elsker jeg de der rekordbøger, så det var bare super :o)

Efter maden, så blev der selvfølgelig danset om juletræ… HEHE!!! Siger jeg bare. Idun skrålede så højt som nogen overhovedet kan!!! Og hun lød grangiveligt som lillePer fra Far til 4 hehe… Det var ret cute og lidt larmene…

SÅ nåede vi til gaverne… :o))) Nøjser der var mange…!!!

De gaver vi gav blev folk rigtig glade for, så det var bare skønt.

Min egen høst lød på:

En PS2 med et singstarspil (R&B), mikrofoner og en dvdfilm i sådan et sæt! (*YAY* lige hvad jeg ønskede mig)
Et singstar 90’er hits
En dejlig pyjamas
Et silikonebage-forme sæt, som jeg skal bytte, fordi jeg har ret meget af samme skuffe
Sammen med husbonni fik vi far og vivi’s gamle digi-video-cam
Et kunsværk med et foto af Idun, som hun har lavet i børnehaven!! (rigtig flot)
en lagkage-bage-ring
et stort badehåndklæde

Så det var jo fantastisk :o))))

Bagefter fik vi så spillet banko og hygget og spist lidt slik… Så var klokken næsten midnat, da vi var færdige med bankospillet… :o) Og vi brød op. Jeg fik leget lidt med min ps2 og vi fik hygget lidt. Så var vi i seng ved 2 tiden. :o)

I morges vågnede jeg ved halv 11 tiden :o) Så lavede vi brunch sammen og jeg fandt mine briller, som jeg ikke kunne finde aftenen før.

Da vi havde spist brunch alle sammen, så smuttede vi hjemaf…

Siden vi kom hjem, har jeg nusset rundt og ryddet op og kigget på gaver, vasket tøj og varmet rester… – Og ja… Været online for første gang i 3 dage… dejligt, at få tømt hovedet for tanker :o)))

– Så har jeg fået bekræftelse på at mit webhotel træder i kraft i løbet af et døgn!!! Weee… perfekt!!! Så det bliver bare super skønt…

Nu vil jeg lige spise noget ris a la mande og så vil jeg lege med mine julegaver hehe… – perfekt at få julegaver man kan lege med, når man er blevet 30 år :o))))

– over and out –