Jeg var til julefrokost i fredags. For første gang i … ja faktisk 7 år!!! Vi startede kl. 14, hvor vi skulle mødes i forhallen. Så skulle vi ud og gå. Vi vidste ikke, hvor vi skulle gå hen. Men vi fik atvide at vi skulle gå hele vejen ud til Ringstedvej. Det var ret langt. Men vi havde også fået atvide at vi skulle tage gå-sko på… Så det var jeg da glad for at jeg havde gjort.

Da vi kom derud, fandt vi ud af at vi skulle spille kegler!! Vildt nok. Vidste slet ikke at der LÅ/ligger en keglebane i Roskilde, men altså, det gør der jo så. Det fede var jo så at jeg faktisk HAR prøvet det før, da vi var i tyskland og det andet fede var jo så at vi fik lidt atvide omkring reglerne.

Det er noget med, at der er flere forskellige slags spil, man kan spille med kegler. Men det mest simple er, at man aftaler, hvor mange slag man spiller til også ser, hvor mange point man har. Det idéelle er at man skal have så tæt på 7 i snit, som man kan. Hun fortalte os også lige, hvordan man lige skal stile efter at placere kuglen på banen og det.

Derudover er der også mange avanceret regler, med alle mulige formationer man kan lave… Men det er en helt anden historie.

Men altså, vi var delt op med 4 på hvert hold. 6 hold. Jeg spillede faktisk ret godt. De fleste af mine slag lå på mellem 5-7 point i hvert slag 😀 Fedt… Jeg førte statestik over mine slag og havde ud af nogen og 60 slag kun 2 i renden. Altså 2 der gav 0 point.

Vi skulle spille til 200 slag. Alle de andre hold var færdige og mit hold var nået til 199 slag. JEG skulle skyde det allersidste slag. Vi var bagud 6 point, fra at vinde DET HELE!!!!!!!!… Mit hold står selvfølgelig og hopper for at jeg skal skyde en 6’er eller mere… Og resten af salen står og driller mig. Og hvad sker der?!?… DEN RYGER I RENDEN SKU!!! Jeg havde kun skudt 2 kugler i renden og jeg brænder spillets vigtigste slag. Haha…, FEDT NOK ;o)

Men altså, vi tabte med 5 point… jeg syns det var flot :o) I øvrigt, vil jeg så sige, at spille kegler er SÅ meget sjovere end at spille bowling. Det er VÆSENTLIGT nemmere at få kegler, men det er sværere at få en strike (eller hvad det hedder i det spil) i kegler. Men jeg syns det er vildt skægt i hvertfald. Vi skal helt klart spille noget mere, når vi er på weissenhauser igen ;o)

Nå, gå hele vejen tilbage. Tilbage på CSU skulle vi spise. Fik kina buffet. Under maden lavede jeg den der sangøvelse, fra min fødselsdag, blot på højt fra træets grønne top. Det var mega skægt :o))) jeg skal nok skrive versene ind. :o) Efter maden var der ris a la mande og så troede jeg at vi skulle danse. Jeg bød folk op til kædedans og fik mig en lille bitte kæde. – jeg mangler altså Kathrines talent for kædedans, men det var nu sjovt :O)

Så troede jeg så at der skulle danses mere.. Men det endte som en snakkefest, hvilket også var hyggeligt, men ikke totalt meget gang i den.

Jeg kørte Anette hjem på vejen hjem… Hun bor på et gods udenfor gevninge, hvor hendes kæreste arbejder som skytte. fedt!!! :o) Det så udtil at være et rigtig dejligt sted i hvertfald. Det var den vildeste fuldmåne da jeg kørte hjem, så jeg behøvede ikke engang at have langt lys på bilen.

Men alt i alt, det var hyggeligt og sjovt, men ikke en PARTY fest :o)

NU skal jeg bare så meget i seng skal jeg !!!

– over and out –