Igår var jeg tidlig oppe… Gik igang med at gennemprøve min nye dyson støvsuger. Fik ordnet og sager. Fredag aften gik med at RYDDE OP!!!!!!!! – så der var klart til at blive gjort julerent.

Så jeg fik gjort julerent. – Så kørte husbonni i Lejre for at smede og Idun og jeg kørte ud og købte ind.

Kathrine kom og hun sad og syede julemus. Jeg pyntede op, i stuen, køkkenet og Iduns værelse. :o)) Ihhh hvor hyggeligt.

Kathrines søster Mette kom, fordi hun havde hørt at vi skulle lave flødekarameller…!!! Det har vi aldrig prøvet før, men det havde vi besluttet… 😛 Også begrænsede vi os til én slags småkager i år (vi plejer at lave 3…), fordi vi også skulle lave julegaver igår… Jaja… hehe…

Så vi gik i krig med det hele. Samtidig lavede jeg klar til Raclette mad til aftensmad. :o)))

Idun havde hentet nissehuer til os alle… Og hun havde selv taget kjole og nisseforklæde på, så hun kunne være en rigtig nissepige. ;o)

Vi kom til at drikke 3 flasker asti til maden… og dvs kun Kathrine og jeg, fordi Mette er gravid. ;o) Heldigvis er der jo kun 7% alkohol i, men husbonni syns vi var noooooooooooget fjantede da han kom hjem hehe… Jeg tror bare det var ret meget østrogen der havde været samlet hele dagen, uden mandelig påvirkning hehe…

Ved 22 tiden lagde jeg Idun i seng og vi sad og sludrede og fnisede til næsten midnat før vi fik gået igang med julegavernes indledende øvelser. Nogen af dem, skal nemlig laves i etaper, men det røber jeg ikke her, hvis nogen modtagere skulle læse med *blink*

Så vi må godtnok sige, at julen er landet *<:o))))))))))))

Nu må jeg lige ordne lidt brænde inden vi skal i Dansk El forbund til juletræsfest.

<!– WriteFlash('http://galleri.zafir.dk/#4′); //–>

http://galleri.zafir.dk/#4

– over and jul –