Jeg var ude og køre med bus i torsdags jo. Da jeg kom til køreskolen var min kørelærer syg… :-S Nå okay!!!

Så fik jeg så en anden kørelærer. Han var umiddelbart, sådan meget forsigtig type og lidt mere ‘stille’ end min normale kørelærer og min kemi clashede en smule med ham. Det var lidt træls. Så er det jo godt at det ikke er min normale kørelærer!

Men han lurede, at mit store ‘problem’ er kantstene!! Kantstene, når man kører i en 12 meter lang bus. Hvor langt skal man ud, hvor langt man skal ‘låne’ af kørerbanen vedsiden af, overfor osv… :-S For altså IKKE at ramme kantstenen. SUK. Det er fanmer svært. Jeg er ved at have rigtig godt styr på selve betjeningen af bussen og stort set alt andet end kantstenene… mmm… MEN – det lurede han. Så vi spenderede en hel køretime på 1½ time inde i ROSKILDE C, i de BITTE SMÅ GADER i myldretiden og kørte rundt om hjørner!! Pyyyyha… Det var lidt hårdt faktisk. Men jeg lærte jo i hvertfald noget af det!! :o) Så det var rigtig fint!

I næste uge skal jeg ikke køre, så der skal jeg ‘bare’ gnave mig igennem en masse teori…

Det går faktisk også bedre/fremad med teorien. Det er rart. Jeg syntes bare at det der udenads-lære, om alt det med teknikken. Det har jeg fanmer svært ved at få til at bide sig fast. Men jeg skal bare terpe det!! Der er ca 1/3 i den rigtige teoriprøve der er teknik. :-/ Og det er bare mega specifikt… Grr… jeg skal skuda ikke være mekaniker! Men altså, det skal jo også sidde. Alt det med færdslen, det kører rigtig godt :o) Så det betyder jo at jeg også kan min teori når jeg kører bil – hvilket jeg jo gør MEGET!!! Så det er da betrykkene i hvertfald hehe…

Men det begynder så småt at ligne noget. Jeg er glad for at jeg har bredt det ud, for det mindsker presset og det er væsentligt sjovere :o) Og jeg skal jo ‘bare’ være færdig i maj helst, så det går jo nok glat!! :o)

– over and out –