Stakkels farmand. Han render rundt på krykker, og så er det endda hans fødselsdag om 2 dage.

Han kørte hjem fra arbejde og havde høj fart på, nedaf en bakke, hvor der så er en bil, der kører lige ud foran ham. Heldigvis er han så rutineret cyklist, at han når at få drejet cyklen en anelse, da han godt kan se, at han ikke kan nå at bremse og brager ind i bilen med det meste af siden til. 🙁 Æv.

Ham der, der havde gjort det, havde så kørt far hjem bagefter, da farmor og farfar var derude, fordi de skulle spise sammen. Farfar kørte så far på skadestuen. – Hvilket i øvrigt, at Den gamle syntes var mega skægt… At tingene ikke havde ændret sig, selvom min far var blevet 45 år ældre hehe… – Han skulle STADIG køre Lille Lars på skadestuen, når han havde faldet og slået sig. – Godt han var med, for far kunne ikke engang gå da han kom på skadestuen og farfar måtte ind og låne en kørestol til ham :-S

MEN – intet brækket. Forstuvninger og knubs… – som så er slemme nok jo!!!! Fordi det tager en helvedes tid at komme over… :-/

Så NU, skal farmand ENDELIG have sig en cykelhjelm!!! – Som jeg havde håbet på han havde fået, efter sidst han styrtede på cykel… altså altså, de er livsfarlige de der jernheste der!!!

Men GODT der ikke skete mere og god bedring til min Far – Krykhusaren!!

– over and out –