Mmm… Så et dokumentar her kl. 20, om et forældrepar i afrika, der begge har Hiv, som valgte at bortadoptere deres børn, mens de stadig var i live, så de kunne sikre sig at de fik det godt.
Puha, det var hårdt at se syntes jeg. Det er utroligt flot at de kunne give dem væk til nogen der kunne tage sig af dem og utroligt flot, at kunne tage den beslutning, når man selv er syg. Men fuck, hvor må det bare være HÅRDT… :o( jeg så det sammen med Idun og hun stillede jo alle de der spørgsmål om, hvorfor og hvordan og sådan og hvor hun så skulle bo, hvis vi skulle dø… :-S Men det skal vi jo ikke! Og da slet ikke samtidig, men det er svært at forklare Idun at det er en helt anden situation… Mmm…

Bagefter blev hun puttet. Sad i mine arme. Jeg holdte hende og kyssede og krammede hende. Vi snakkede om, hvor heldige vi var, for at have hinanden og hvor dejligt vi har det. Så sang jeg godnat sang og hun sov som en sten.

Min dejlige unge – selvom hun er et øfleøre, der driver mig til vanvid, når hun ikke hører efter og er en strid banan! hehe.

– over and out –