Det har bare været en møgdag syntes jeg…

De sagde godtnok både i radioen og i aftensshowet at den 3. mandag i året, er årets mest deprimerende dag… Men det er ikke så helt vildt deprimerende, jeg er bare blevet rigtig godt ked af det. mmm… :-/

Først på vores afdelingsmøde i morges. Vi havde en general snak om vores arbejde nyttede noget, eller om det i visse tilfælde ‘bare’ var ren terapi, for at få folk til at forstå, hvor syge de er eller hvor syge deres børn er. Mest fordi en del af de brugere vi har, næsten når at dø, inden de får udstyret sat op… eller, hvergang de har haft en afprøvning, og så får udstyret, er de blevet for dårlige til at bruge det og skal have noget andet…

I den forbindelse, kom vi til at snakke om de børn, som også er vores brugere, og hvorvidt de kan få et godt liv. … Så faldt snakken også på mongoler, altså downs=trisomi 21… Og i den snak – som jeg blandede mig udenom – blev der også sagt, at der jo var ‘nogen’ der ikke engang syntes at de burde leve… JEG VED GODT at det ikke var henvendt til mig og det var en diskution om hvor vidt, de kan have et godt et godt liv eller ej, men jeg blev bare mega ked af det… – Jeg sagde ikke noget, for jeg orkede ikke at komme ind på det. De tænker slet ikke på det, som jeg gør. Men jeg er stadig stålsat på, at uanset om spunken kunne have overlevet eller ej, så sagde vi farvel til den i kærlighed. Mmm… Altså, at jeg mener ikke at vi kan være fair overfor vores børn, ved at sætte et barn i verden, som hele livet skal dreje sig om eller at de skal på specialskoler, specialinstitutioner, bofælleskaber ikke kunne klare sig selv osv.
DOG – gjorde det mig rigtig ked af det faktisk… mmm… :-/

Bagefter skulle jeg så have min køreseddel skrevet under. Så sagde min chef at vi lige skulle snakke om det. – Så fik jeg lige påtalt at jeg og Niels-Jørgen kører for meget i egen bil. Og at det er noget værre noget, at vi ikke bruger tjenestebilerne og blabla alt muligt. MEN – Jeg KAN simpelthen ikke nå mit arbejde, hvis jeg skulle køre i tjenestebiler hverdag. Jeg kører jo hjemmefra og ud til brugerne og hjem igen. Jeg pakker gerne bilen på vej hjem, så den er klar til dagen efter osv. HVIS vi skulle til at køre i tjenestebil, så ville jeg langt fra kunne nå de brugere som jeg når idag… Jeg vil blive mere stresset (end jeg prøver i forvejen at lade være med) og jeg vil ikke have komforten af min egen bil.

Med den ene hånd siger de: Du gør det HELT fantastisk, det er jo helt vidlt og Ihh hvor I når meget.

Med den anden hånd, så er der ikke lige råd til en ordenlig løn til mig, fordi der ikke lige, er nogen ordenlig stillingsbetegnelse til mig :-S øhhh okay…

Og med den tredie hånd, så må jeg nu ikke køre i min egen bil :o(((

Så jeg blev bare endnu mere ked af det, så jeg gik ned og snakkede med Niels-jørgen. Han var RØDGLØDENDE!!!!!… helt vildt mega sur… Hvad der var endnu værre, så har han jo en anden chef han referer til og hun havde skrevet det til ham på mail i fredags, så han ikke kunne nå at snakke med hende der… Også er hun så væk til og med onsdag. :-/ Så han var virkelig bare gal… Så gal og ked af det, at han sagde at han ville søge andet arbejde…!! … mmm… Det håber jeg nu ikke at det når til. Jeg er virkelig glad for Niels-Jørgen som kollega.

Men vi aftalte at vi ville tage os et møde med vores chef/er på fredag. For det går virkelig ikke. mmm…

Det tog bare alt energien fra mig og jeg fik mega hovedpine, som jeg stadig har… Jeg burde tage en hovedpinepille… Men jeg er da glad for at jeg ikke er alene om at blive ked af den udmelding!!

Men jeg har da fået bestilt tid hos en tandlæge, så jeg kan få hevet den dumme kindtand ud, som sidder og hakker sig ned i nerven… Og jeg bider skævt på… Så det skal jeg fredag eftermiddag.

Og heldigvis kunne husbonni hente Idun idag, så jeg bare kunne handle ind på vejen hjem i ro og mag.

Så nu, vil jeg bare slappe AF…

Og spise noget is, sammen med Husbonni og Idun inden han skal på arbejde…

– over and out –