NU er det weekend. Jeg har været til tandlægen og jeg fik ikke engang revet tanden ud. Hun sagde at hun nægtede at rive en tand ud, der var sund. Og hun sagde at der slet ikke var nogen grund til det, når hun kunne slibe det og i yderste tilfælde, så ville det var en løsning at rive den ud, hvis det var at den ikke blev bedre, af at blive mindre.
Så det blev til at hun sleb den, så den passer til de andre tænder. Mig og mit skæve bid du!!… :S Men altså. – Det lader til at være cool nok. For jeg knalder ikke hele mit bid ned på én tand, det føles bare pisse sært at alle mine tænder de rammer hinanden… Det er jeg slet ikke vant til, men har aldrig været opmærksom på, at det var noget af problemet. 🙂 Men altså, jeg skal til kontrol om 2 mrd, så hun kan se, om det stadig virker ok, med at være slebet. Også sagde hun at det ABSOLUT ikke så til at være huller der var mit problem. Det er jo dejligt, når der er alt muligt andet bøvl. Men det var også det jeg sagde, jeg får virkelig ikke huller, selvom jeg ikke har gået til tandlægen i 12 år… Næste gang, får jeg så også et ‘alm’ stor-service, med rensning osv… det er nok fint nok…

Men jeg er glad for at det andet, så ud til at blive bedre i hvertfald…

Nu skal vi ud af døren og ud og hygge os lidt i fredagen.

– over and out –