S… aften… Det virker allerede helt vildt lang tid siden :o) Men jeg har også lige brug for at skrive et kuk om det :o)

Vi nåede hjem fra ferie om eftermiddagen. Vi havde forsøgt at skrive til svigermor, om vi kunne låne hendes køkken, til at ordne desserten i – da Køge jo er på vejen nedefra, til kbh. Desværre så havde svigermor ikke set sms’en, så hun var kørt til Roskilde, for at besøge svigerfar og var lige kørt… æv. Så vi lavede planerne om, og besøgte Olde Gurli og sagde Godtnytår til hende, kørte videre til Roskilde for at sige godtnytår til svigerfar på sygehuset. Svigermor var der stadig, så hun fik også godtnytår med på vejen.

Så kørte vi til Rødovre og lånte far og vivi’s køkken, efter de var kørt til Ballerup, så Idun ikke skulle se os, for at sige farvel med det samme. Vi snakkede med hende i telefonen, inden de skulle tilnytår og hun var rigtig glad og spændt og havde fået neglelak og øjenskygge på og kjole og det hele :o)))) Så det var bare dejligt.

Vi var til festen til tiden og fik læsset af. Vi havde taget med til at overnatte, hvis vi havde lyst :o)

Det var en hyggelig nok middag og efter maden blev der arrangeret, så vi havde nytårsklokkerne på net-tv og i højtalerne. :o) Perfekt! Så blev der skrålet national-sang og det der hører til, inden vi var ude ved Dronning Louises bro og så fyrværkeri over kbh. :o) det er jo altid skønt!!!…

Festen døde dog lidt tidligt desværre :o( Så vi besluttede os for, sammen med de 2 andre på oprydningsholdet, at rydde op med det samme, så vi ikke skulle sove nogen timer, for at mødes igen for at rydde op…

Så vi endte med at komme hjem til far og vivi og sove…

Der var lidt uro på deres vej og det, så vi faldt først rigtig i søvn ved halv 8 tiden…

Kl. 9 kom Idun så ind og var helt vildt glad for at se os. Heldigvis kunne hun godt lige kysse os og gå ind og se en film sammen med Vivi. Så stod jeg op kvart over 11. Vi blev og spiste morgenmad og kørte hjem.

Da vi var kommet hjem og havde fået alle vores pakkenillker ind fra bilen, fik jeg ordnet vasketøjet og pakket ordenligt ud af det hele :O) det var rigtig skønt, at få gjort det med det sammen. Inden sofalimen overmannede en…!

Så det var rigtig skønt at komme hjem og det var rigtig skønt at have været væk. Da vi kom hjem var Iduns sidste julegave endelig kommet fra Kina, så nu er hendes bærbar, bare vildt sej med Hello Kitty på låget :o))) Coool…

Så det var den nytårsaften! :o)

– over and out –