Hjemme igen. Vi er hjemme igen nu og landet. Idun blev afleveret sidste fredag hos bedste Lars og bedste Vivi, og lørdag drog vi så til Weissenhäuser strand, for at holde kæresteferie.

Vi havde lejet en etværelses lejlighed denne gang, da det kun var os to. Den var ikke så fancy som den første vi havde, men den var ok. Der var hvad man skal bruge. Seng, bord, stole, tv, badeværelse og køkken. Så det var fint. :o) Dog var det to enkeltsenge, så vi blev nødt til at stille dem vedsiden af hinanden.

Søndag var vi ude og prøve Dünen bad, som var det andet sted, som mere lignede et spa sted. Altså dedikeret spa-sted. Når man betalte for det, så kunne man også frit benytte sig af fitness og den slags, så vi lavede fitness i 2-3 timer, før vi gik ind i selve badet. Det var sådan… mmm… Altså, der var 2 lune bassiner, som man kunne svømme i. Det ene bassin, var bare mega underligt, fordi der ligesom var noget rigtig højt lyd i vandet, når man tog ørerne ned til vandet :-S Men sauna området var PRÆCIS som det andet i badelandet. Det var lidt spøjst. Vi havde forventet noget udviddet… Altså måske, med salt bade eller massagebrusere eller… hvad ved jeg. Noget udviddet, når det nu var noget man betalte ekstra for… Men der er så lidt mere ro og lidt ældre mennesker derovre, men ellers var det, det samme som i badelandet.

Vi spiste ude hvergang, vi spiste aftensmad. Det var rigtig dejligt. Det var lidt småpebret i længden, men det var jo også ferie. Vi brugte ca 50 Euro hvergang vi spiste aftensmad. Vi valgte at spise forret hvergang. Så det var ikke så galt igen. Den første aften, spiste vi på den Italienske Osteria, lørdag aften spiste vi på Sonnenrose, mandag spiste vi på Osteria igen og tirsdag spiste vi igen på sonnenrose.
Sonnenrose, er helt klart den bedste. Der var også den bedste betjening. Dog fik jeg en lakse-ret den første aften, som var HELT vildt lækkert. Altså fuldstændig mega nam nam. Men det er rimelig lækker mad, alle stederne og stadig til en ok pris.

Mandag var vi på by-ture. Først var vi i Oldenburg. Gik rundt og kiggede og snusede til butikker. Det var en fin lille by, men lille. Der var også Wall museet, men det var lukket. Vi gik en dejlig tur på området. :o) Det var et slags frilandsmuseum, meget mindre end lejre osv. vi har i Danmark, men hyggeligt, alligevel. Vedsiden af den, var vi oppe på ringborgen, som ligger navn til byen, altså Oldenburg (den gamle borg, eller noget i den stil.) Der havde været borg, siden starten af vikingetiden. Der ligger dog ikke nogen borg nu, men volden rundt om og faktisk er der bygget villaer helt ind i ringen, fra den ene side… Ret sært!!!…

Bagefter kørte vi til Burg, på Femern. Vi skulle ud og købe lidt ind i tax-free shopperne og ind til byen. :o) Det var en dejlig by. Den var rigtig hyggelig og gammel. Det var edder koldt, men vi var også lidt inde i nogen butikker og sådan.

Vi spiste shawamma til frokost. Det var ok. Der var bare klasket lidt for meget på tallerken oveni hinanden, til min smag. Men altså. Pyt med det. Det var ok fint.

Ellers lavede vi intet som helst fornuftigt :o)) Andet enda slappe af og nyde hinanden. Så det var rigtig skønt.

Dejligt, at være på kæresteferie med hinanden.

Den sidste morgen, inden vi skulle hjemme, altså nytårsaftensmorgen, kunne bilen ikke starte!!! ARGH… Man bliver bare sådan: For fanden mand, vi har lige fået ny motor i, så den skulle gerne kunne starte… mmm… :-/ Vi ringede så til falck og der kom nogen ret hurtigt, så det var super service. Af en eller anden grund, havde han bare ‘the magic tutch’ og fik den startet uden hjælpemidler. Dog sagde han at det var godt at vi havde ringet, fordi man sku aldrig ved med nyere biler og alt deres elektronik. :-S æv. Det er bare så træls, nu håber jeg bare bilen arter sig fra nu af. Det nytter jo ikke at et par dage med 5-10 graders frost også gider den ikke at starte… :-S Heldigvis blev den jo startet og vi kom hjem til nytår ;o)

Idun hyggede sig også rigtig meget med bedste Lars og bedste Vivi. Mandag var hun med Bedste Lars på arbejde. Og tirsdag var de i Danmarks Akvarium. :O) nice…

Det er også dejligt at være hjemme, så kan vi få ordnet lidt pillet julepynt ned og gjort nogen ting herhjemme, inden hverdagen går igang igen. :o) Dejligt.

(nytårs-aftens-blog-kommer…)