Jeg har gået hele dagen og ikke kunne få drømmen ud af kroppen. Jeg har været helt vildt træt idag, fordi den der drøm bare … mmm… sad i kroppen…

Nu sidder jeg lige og tænker at jeg nok bør skrive den ned, for måske at få det ud af kroppen.

… Advarsel. Det er en træls drøm:

Nu vel…:

Jeg boede sammen med husbonni i kbh. Nok Brønshøj faktisk. Vi havde Idun og vi havde et andet barn også. Hun lignede Idun på en prik. Var omkring 2 år og havde den grå vikingekjole på.

Hun bliver bortført. Er væk i ca 10 mrd. En dag er jeg i et stormagasin fiels agtigt… og der er en menneskemængde stimlet sammen. Jeg maser mig ind i menneskemængden og i midten ligger vores barn, der er bortført, som ligner Idun på en prik i en blodpøl og er myrdet :o(((((((((((

Hun er stadig iført den grå vikingekjole, som om hun ikke har været ude af kjolen i alle 10 mrd hun har været bortført. Hendes fødder er bare og hun ligger bare der og er død…

I drømmen bliver mordet efterforsket og det viser sig at hun har været bortført og boet i en lejlighed der ligger lige op og ned af vores. Nærmest vores nabo… Og de har bare myrdet hende… :o(

… også var det så at jeg vågnede… eller at vækkeuret ringede… :o(((

Skod lorte pisse drøm. Det var bare SÅ frygteligt… Husbonni mener at det måske er en slags efterreaktion på alt det med spunken og det… Men jeg ved det ikke… Jeg ved bare at jeg har været helt smadret i bolden hele dagen :o(… øv …

Men nu er den skrevet ned også vil jeg give SLIP på den… VÆK MED DEN!!!!…

Jeg har skønne skønne Idun og hun lever og er smuk og dejlig… og 4½ år og ikke 2 år… og der er intet der passer på noget. For det VAR bare en ond drøm…

– over and out –