Så var vi bare i rigtig god tid idag. Fået spist tidligt, badetøjet var pakket og vi trængte alle sammen til en rigtig dejlig aftentur i svømmehallen inden husbonni skulle på job og Idun i seng… mmm…

Idun falder i søvn i bilen på vej derop. Okay… Tænkte jeg. Lidt træls, fordi hun, hvis hun vågner, som regel føler sig helt frisk og så ikke vil i seng før kl. rigtig rigtig mange… :-S Og klokken var også rigtig mange igår, før hun sov, fordi jeg jo havde været til teori og hun trængte til lidt moar tid, før hun skulle sove… mmm…

Men altså, vi kommer derop… og hvad sker der så?!. Der er bare helt mørkt. ARGH tænker jeg… Jeg havde ikke liiiiige kontrolleret, hvordan åbningstiderne var i vinterferien. Suk… Og ganske rigtig, på skiltet udenfor, var der en lille bitte seddel der sagde: Åbent i vinterferien kl. 10-16… :o(((( Så ikke noget aftenåbent idag. ÆV BØV…

Idun sov stadig… Vi kørte hjem. Kl. var knap 19, da vi kom hjem… Husbonni bar Idun i seng og jeg fik vristet støvlerne af hende… På mirakuløs vis, så sov hun videre 😉 Nice… Hun trænger også til det. Så får hun sovet 13 timer… :-S Men det er jo også bare mega dejligt engang i mellem. Bukserne har hun stadig på, men dem må jeg lige få fristet af hende på et tidspunkt i løbet af aftenen 🙂

Så nu skal jeg bare se tv og slappe af og sy på husbonnis nye kofte 🙂

– over and out –