Så ringede husbonni hjem til mig i morges…: Du må ikke blive forskrækket, var det første han sagde…!! – Også tænker man jo strax åååhhh nej!!! Det viste sig så at der var en mini-dumper-ting, der var kørt ind i ham, kort efter han var kørt fra arbejde. U-vendte lige ind i ham. HELDIGVIS skete der ikke noget med ham!!! og heldigvis var det Golfen… når nu vi har fået Yaris tilbage og den kører.

Så nu må vi se, hvordan det går med den og hvad vi får fra forsikringen, for sådan en gammel bil, der er det jo nok næsten en totalt skade… hmm… Men det skulle faktisk også være den smukkeste vej for den at gå på, også hvis vi fik lidt penge fra forsikringen i afskedsgave… mmm.. Nu må vi se. Vi har aftalt at golfen kører til den dør også klarer vi os med bussen og yaris, for det kan vi altså godt!!!

Men det er bare så svært at give slip på en god bil, der starter hvergang og altid er trofast… mmm… Men nu må vi se!! Det allervigtigste er at husbonni er ok!! – Først havde jeg bare ikke fattet at det var i førersiden den var ramt :o((( men så sagde han jo at det var der. PUHA det var bare heldigt altså!!!!!… Så døren, dør-stolpen og sidespejlet har fået sig en tur… Og ham der kørte dumperen, var jo ikke et sekundt i tvivl om at det var hans fejl, så der er ikke så meget at diskuttere…

Men held i uheld – det kunne have været meget værre og der skete ikke noget med nogen!!!!!

– over and out –