Så kom jeg til ‘rigtig’ teori og ikke introduktion. Fik lagt plan og det hele… De har godtnok travlt den køreskole hehe. De var sådan: Hvornår skal du være færdig? Om 4 uger? Vi kan godt gøre det hurtigere… :S Øhh… Nej tak, jeg har ligesom også en hverdag, der skal kunne hænge sammen… Hvornår så????…

Jo, vi blev så enige om at jeg skal gå til teoriprøve i uge 13, det er altså lige om lidt. GULP. Den ‘almindelige’ teori er faktisk ok, der er jeg ret langt nede i fejl, men der er totaaaaaaaaaalt meget med bremsesystemer og alt muligt shite, på busser. Ikke som til bil. Der var ligesom det ene og det andet… Suk. Det syntes jeg var rigtig svært og havde mega mange fejl i det teori… :S Heldigvis ikke noget jeg skal bruge til prøverne. hehe.

I MORGEN – Skal jeg ud og køre dooooor bus for første gang. Uhada 😛 Og for at gøre det endnu bedre, så er der ikke noget der hedder kravlegård til bus og lastbil! LOL – For man har jo ligesom kørekort i forvejen… MMm… Så første gang jeg skal køre i en 12 meter lang satan (TIL sammenligning er min egen bus knap 6 meter hehe… men den er jeg også vant til at køre i…) er så i Roskilde i myldretiden!!!! URKA!!!!

MEN – det skal nok gå. Jeg skal have alle mine køretimer i myldretiden, da de har amu-elever om dagen… hehe…

Så er I advaret!!! 😉

– over and out –