Igår var vi i Operaen og se Brødrende Løvehjerte. Det var rigtig fedt. Super totalt mega fedt. Det er rigtig mange år siden, jeg sidst har set opera og jeg har ikke været inde og se den nye opera endnu.

Det var en rigtig god forestilling og historien, som jeg jo ikke har kendt endnu, var også rigtig god. Det er første gang jeg ser en opera på dansk og første gang jeg har set en der var målrettet til børn. Der stod den var fra 8 år, men Idun har jo set filmen flere gange og kendte historien. Så det var ok. Hun syntes det var lidt sjovt, at det var levende folk på scenen og at de sang i stedet for at tale :o) – Også at det var en pige, der havde rollen som Tvebak. Ellers syntes hun virkelig bare det var fedt.

Vi havde super gode pladser, på første balkon, 4. række. Det var super godt. Vi kunne både se hele scenen og orkesteret. Det var rigtig fedt.

Operaen er sejt opbygget. De har rimelig enkle virkemidler, med videoprojektering, lys, enkle træer osv. Det er rigtig flot, men enkelt. Opera, er jo ret dramatisk i sig selv, så det passer ret godt, at det er enkelt.

Der var rigtig mange børn derinde og vi mødte også Rikkes datter Katrine, der var derinde sammen med sin far.

Jeg havde jo en masse gavekort liggene og Idun havde et gavekort liggene, så det dækkede næsten det hele. Det koster jo en million-milliard, at gå i operaen, (alligevel var der faktisk taget helt fuld), da jeg så havde købt billetterne på telefon og dankort, skulle jeg havde refunderet de der gavekort, for billetterne. Og fanmer om det ikke er blevet så smart, så de bare sætter pengene direkte tilbage på dankortet!! SÅ nice :o) De kunne supermarkeder og lignene godt lære noget af! 😀

– Derudover var det virkelig en oplevelse bare at rende rundt i selve opera-bygningen. Den var rigtig flot og det er bare så stort!!! Og meget gennemtænkt… Bortset fra konge-pladserne. De er faktisk dårligere placeret end vores pladser næsten, det er 1. balkon forrest, men ude i siden… :-S

Men – jeg tror ikke det er sidste gang vi skal i operaen, men tit, det bliver det ikke, for vi er sku ikke millionære. – Næste gang vi skal afsted (også fra gavekortene) skal vi på gammel scene og det er nooooget billigere. Men det bliver også rigtig fedt :o)))

– over and out –