Vi var på sort julemarked med bixen igår. Der var næsten ingen publikummer, men vi havde det hyggeligt. Det foregik på Dakota inde i kbh. MINDER… hehe… Jeg har godtnok spænderet mange mange aftner/nætter derinde… Onsdag/torsdag efter arbejde og fredag/lørdag… bare i byen…

Men altså markedet, det var hyggeligt. Selvom der næsten ikke var nogen mennesker. Jeg tror det var fordi der var ret mange andre julemarkedet i byen den dag.

Men vi solgte faktisk ok, selvom der var mange ting i byen. Det var bare sjovt, fordi det var nogen virkelige underlige ting at sælge. Men vi solgte rigtig meget salt. Jeg tror der var mange der var interesserede i andre ting, men at de ikke rigitg havde penge, til at forkæle dem selv, når de var på gavejagt. Men om ikke andet, er det godt for reklameværdien :o) Og det var nogen gode salg jeg lavede. Det er lidt sjovt, mht salg. Jeg savner det SLET ikke i hverdagen… Men jeg er vild med det, når jeg er ude med bixen. Så føler jeg virkelig at jeg kan stå 110% inde for tingene og føler at jeg gør folk glade, ved at sælge dem noget… :o))) skønt… Men jeg savner slet ikke at være sælger til hverdag. Jeg kan bare godt lide hvad jeg laver… nu…

Vi var ret trætte, da vi pakkede ned… Vi havde ikke rigtig fået mad, så husbonni og jeg kørt lige en tur på mac’en inden vi smuttede til ‘Hotel Årsslevvej’.

Har sovet 10 timer i nat… Men jeg syns sku stadig jeg er træt :-S Jeg var forbi Sussie for at hente Idun idag… hehe… Jeg har jo fået Singstar Disney nuher i fredags… Da det udkom. Ihhh altså, det var godtnok sjovt!!! Nu bliver jeg ENDNU mere nødt til at få mig min egen playstation2… Mmm… Så det må der lige spares op til. Jeg ved godt at den ikke er mega dyr, men jeg har bare ikke rigtig nogen penge herefter festen og det. Men det skal nok gå.

Jeg tror snart jeg må hoppe i seng :o) og få sovet lidt.

En uges arbejde – også: JUUUUUUUUUUUULEFERIE! Nice!!

– over and out –