Jeg må gå til bekendelse :)… hehe… JEG – ZAFIR – Som altid har svoret, at jeg aldrig skulle have en spillekonsol, fik jo en skøn PS2 i julegave… Og er nu ejer af 4 Singstar spil.

Idag… Ja idag, var vi i Kvickly i Holbæk… Og ja… Det sprang i favnen på mig. – Med totalt unfair trylleformular: Blandt andet incl sange af Guns N Roses… mmm…

GUITAR HERO – sku 😉 hehe…

Med trådløs guitar 😀

Det er nice, det er sjovt, det er noget helt andet, end Singstar…

Nu har mor været her hele eftermiddagen og er nu blevet afleveret på stationen. Jeg har hjulpet hende med at sætte hendes nye telefon op og vist hende, hvordan hun rip’er cd’er, fordi hendes nye telefon (magen til min) jo også er en mp3 afspiller. og helt fantastisk… Alle brugerinstillingerne kunne vi jo kopier via nokiasuite fra min telefon til hendes. 🙂 Kanon mand. Så der sparede man lige en hel rum tid, på at sidde og dimse med alt det!!

Også fik vi jo så hjemmelavedeburgere til aftensguffelse… nam nam…

– Men!!!- Jeg har et spil, der skal tæskes inden sengetid hehe 🙂

– over and out –