Så har vi haft vores lææææænge ventede ghosting kursus på arbejdet :o))) Det er jo mig der har arrangeret det og mig der har stået for kontakten til firmaet der skulle holde kurset for os.

Jeg mødte allerede kl. 8, for at lukke op for ham kursus holderen. Jeg har siddet hele sidste uge og gjort lokalet klart. Så alting var klar, da han kom. Så var jeg sammen med ham, om at gøre serveren klar til at køre ghost programmet. Der er en del forskel på slutbruger Norton Ghosting også symantec ghost interprise eller hvad søren det nu hed. Men nu er det jo i hvertfald det som vi bruger.

Kl. 10, var vi klar til at gå igang med at lære noget. Så vi har lært en masse idag. Der var godtnok 2 der var syge, så vi var kun mig, Henrik, Peter og Claus til kurset, men det var ok.

Vi lærte at klargøre maskinerne til at lave images af, sysprep, lave images over netværk, udrulle images tilbage over netværk. Lave images på enkeltstående maskiner og en masse andet. Boote fra alt muligt underligt…

I hvertfald, har jeg lært det jeg havde brug for at lære. Jeg havde brug for at lære, at kunne gøre noget aktivt for undervisningslokalet og lette mit arbejde, i at lave computere til brugerne :o) Eller ikke så meget det at lave dem, men når de går i ged. Så kan jeg gemme images af lige præcis den bruges pc, på deres maskine og boote op fra en skive og indlæse image igen. Fedt nok! Samtidig med at jeg så laver datapatitioner til brugerne, så alt deres data bliver gemt, væk fra programpatiotion, så har jeg en rimelig god sikkerhed for mine brugere. Det er rigtig rart. – Samtidig med at det letter mit eget arbejde. At jeg kan have grundinstallationer af opsætninger, til de forskellige grupper af brugere…

Alt sammen ting, jeg godt vidste var muligt, men jeg blot ikke havde forstand på endnu. Men nu har jeg i hvertfald fået grundig indgang i det og samtidig, har 3 af mine kollegaer, fået det samme kursus, så jeg har nogen at pingpong’e med, hvis vi skal udvidde vores brug af ghosting.

Så nu: Er jeg godtnok træt og smadret, for jeg har været på arbejde i knap 10 timer. Købte lige ind på vejen hjem og tog pizzaer med hjem… Nu skal husbonni snart på arbejde og Idun skal snart puttes.

Heldigvis kan jeg sove lidt længere i morgen, fordi jeg lige skal til lægen og ha tjekket et modersmærke. Men det skal jeg først 945, så mig og Idun kan sove lidt længere. Dejligt. Jeg tænker, at jeg skulle slappe af med lidt singstar, når jeg er alene 🙂 For jeg orker ikke rigtig at gå igang med noget fornuftigt… Det eneste jeg kan finde på, er måske – hvis jeg gider – at holde flyttedag for min blog. Meeeeen … Hvem ved :o) Kan være, jeg bare skal lade computer være computer og slappe af… Til i morgen…

– over and out –