Igår fik Gammelfar og jeg snakket med dame-chefen, som er den chef, som vi begge har og derfor en god idé at snakke med hende ;o)

Jeg kom senere ind i samtalen, fordi jeg troede vi skulle ordne det idag, og jeg så var uforberedt. Men altså – det korte af det lange er, at hvis det er et problem for os at køre i tjenestebilerne, så er det helt i orden at vi kører i vores egne … Pyha… For jeg havde virkelig bare stress i maven, af alt det bøvl med tjenestebilerne og endnu mere planlægning og 1/3 del af min tid skulle gå med det og komme tilbage og bytte bil 30 gange osv… :-S ARGH… Men heldigvis ikke…

Også sagde dame-chefen, at vi i øvrigt, ikke måtte gå og blive sure en anden gang. Så måtte vi ringe til hende, uanset om hun var på kursus eller noget! ;o) – For de kunne ikke undvære os. :o))) Så det var jo dejligt.

Så godt vi fik snakket om det, bare ærgeligt, det først var torsdag, så man lige gik og fik lidt stress i maven :-/

Så weeeekend lige om lidt. Skal bare lige til tandlægen og have en kindtand ud… Men hvor svært kan det være, ovenpå de sidste 2 omgange??? ;o) (sagde hun til sig selv … mmm… :-S)

– over and out –