Vi skal i opereaen 🙂

Os og mormor. Vi skal se Brødrende Løvehjerte!! Idun er helt vild med den og har set filmen nogen gange. Jeg har faktisk aldrig set den!!!… (ja – ved godt at det er et brist i min opdragelse) men den går altså som opera nu, inde I SELVE Opereaen på Holmen… NICE!!!

Jeg har haft gavekort liggene længe og har også købt billetter til en forestilling, dog på gammel scene, som vi skal se i Marts. 🙂 Men resten af mine gavekort bruger jeg så på at vi kan komme ind og se Brødrende løvehjerte som opera 😀

SÅ nice!! Jeg har jo elsket opera, siden jeg var barn, så jeg er spændt på om Idun, kommer til at syntes det er mega fedt også. Vi har fået billetter på første balkon midtfor, så det skulle være rigtig gode pladser, sagde damen!

Ihh hvor jeg glæder mig!!!

Hvis andre er nysgerrige, så er det her: BrdLøvehjerte

– over and out –