Vi så x factor fra i fredags igår aftes. Efter meget møje og besvær faktisk!!! For jeg skal lige have fat i ørerne på cybercity, for det er helt ad h til med vores internetforbindelse :o((( Vi har under halvdelen af den hastighed vi betaler for. Det er bare ikke godtnok!!!… Grrrr…

MEN – i nåede altså til at se det, til sidst! Det endte så med at være min computer der kunne vise det, men det gik…

Det var danske sange, de havde sidste gang. Det var ret underligt, for tidligere har jeg ikke givet mange sure sild, for det der konstruerede band, Remee havde lavet, men igår var det virkelig godt.

En anden overraskelse for mig, var ham der Seest, som jeg slet ikke overhovedet har gidet at tygge i, fordi jeg syntes han har været SÅ PLAIN og kedelig, men dog har en fin og ok sangsstemme. Men igår sang han ‘Transparent and glasslike’… WAUW WAUW!!! – Det var helt vildt og virkelig godt… Sjovt, så sad jeg og tænkte, at han gav den fuldstændig en BALL twist og så var der også en af dommerne bagefter der sagde, at det blev helt BALL-agtigt… mmm… Så var det i hvertfald ikke bare mig. Men han KAN jo virkelig synge og fyre den af…

Så hvis jeg havde set det, ’til tiden’ i fredags, så havde jeg bestemt stemt på en nogen helt andre end jeg regnede med til at starte med…

Så havde det været ABC og Seest…

Også skulle de FANMER have gang i en NY STYLIST!!! FÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK, hvor er det bare helt ude i hampen, med deres styling!? HVorfor skal de give hende der Linda et villatelt på hvergang? Er det ikke OK at have former??? eller… mmm… I øvrigt, var hun også helt fantastisk med den der Vårvise, som jeg ikke rigtig syntes jeg kender…
Også hende der værtinden… HVAD sker der, for hendes tøj, smykker og hår hver eneste gang?!?!!… MAMA MIA siger jeg bare…

Også ligner Seest bare SÅ meget en leje-morder, og helt klart mere stilet end pigerne med scary!!… Men synge i den sang, det kunne han fanmer!!!

– over and out –