Vi var til Yüleblót i kbh i mandags. :o) Idun var taget til jylland, med Bedste Lars og Bedste Vivi og vi skulle ind og til Amager, for at holde blót med (den anden)Tom og Birgitte og deres, samt Nicki og Helle…

Vi mødtes ude ved en rød port på vestamager, hvor der var sådan et ‘naturstykke’, med nogen ‘natur’ kunstværker.

Vi skulle blóte i den ‘brændte skov’ eller termit boet hedder den vidst officielt. Det var en rundkreds af brændte træstammer, med en bålplads i midten. Det blæste en halv pelikan, men der var lidt mere læ i midten, ved bålpladsen, så det var godt :o)

Tom lavede et soltegn i savsmuld blandet med lampeolie, og vi lagde vores breve med beskeder til guderne ind i savsmulet :o)

Så blótede vi, med Tom som Gode og bagefter hyggesnakkede vi, til folk begyndte at bryde op. Vi tog hjem til Helle og Nicki og spiste og hyggede til langt ud på aftenen :o) det var smadder hyggeligt…

– over and out –