Tirs den 21. april…

Også lige 2 med 4 fejl og 6 med 3 fejl 🙂

Sådan var det idag.

Til Teori… Jeg tudede hele vejen hjem fra teori i sidste uge, fordi det gik AD HELVEDES TIL… Så var det Loulou sagde: Jeg kommer op og terper med dig også henter hun svesken i morgen og på onsdag i næste uge. Så har jeg 4 (nu 3) teori gange inden prøven, også burde det kunne gå. Men igår aftes terpede vi til den store guldmedalje… Det var godtnok hårdt, men det virkede åbenbart. 🙂

For jeg er gået fra mellem 5-14 fejl (middel var ca 7-8 fejl)… til et middel på lige under 3 fejl 😀 PEEEEERFEKT!!!

Jeg har 3 undervisningsdage med teori endnu inden prøven og jeg skal ‘bare’ bestå med 3 fejl, så kan jeg få erhvervskortet 🙂

Nu er jeg meget mere forhåbningsfuld…

MEN FÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK hvor er jeg træt … Zzzz…. Jeg har været igang siden kl. 7 i morges og jeg er stadig på killer pencilin…

Så I SENG !!! LIGENU!!!

– over and outzzzz –