Onsdag den 6. maj 09

Jeg har jo købt mig selv en gave :)… En dejlig skøn lille Lenovo S10e… I RØD…

Så ville jeg jo gøre, som jeg gør adskillige gange om ugen på arbejdet… Suk… Og af en eller anden uforklarlig grund, så fuckede images’ne bare helt vildt. Så det er gået helt i baglås. Nu har jeg ikke gidet at pille mere ved den i aften og lader det ligge til i morgen.

Jeg håber at jeg kan få den op og køre på en eller anden måde, inden jeg skal på ferie, men det er virkelig bare ærgeligt!!! Jeg blev bare så frustreret. Det var endda hele 2 af slagsen (magen til hinanden) på arbejdet der fuckede… ARGH.. Min og en anden, som jeg havde lovet ud til et seminar i London fra i morgen 🙁 Æv.

Men det er der jo ikke noget at gøre ved… Mmm…

Nu har jeg en arbejdsdag tilbage, inden ferie… Mmm 🙂 Eller en og en… hmm… Det bliver jo faktisk kun ca en halv, fordi jeg jo lige har min køreprøve også. Men jeg skal ud og sætte det hele op på kbh’s vej også skal jeg til køreprøve og tilbage og hente tingene på kbh’s vej igen – OGSÅ er det ferie!!!..

Uhhmm…

Så jeg overvejer hvad jeg ellers skal installere på den. Jeg vil egentligt helst udenom alt det der lenovo gejl de installere på den. Også derfor jeg gerne villle smide et færdigt image på, der var rettet til. Så Måske installere jeg bare en ren winxp på den og smider en driver detective på, så jeg kan finde de drivere der kommer til at mangle i stedet og se om jeg kan få den op og køre sådan… mmmm…

Bum bum. Men jeg giver den lige et skud i bøssen i morgen mere. Inden jeg gør det andet 🙂

– Og for at det ikke skal være løvn, så er det en rigtig teknik-drille dag… Da jeg kørte hjem, så hoppede indsugningsslangen (vidst nok) til intercooleren. Det sagde pludselig ‘plop’ også susede det helt vildt, når ejg trådte på speederen og jeg havde svært ved at få den op over 2000 omdrejninger… ARGH… jeg tænkte bare ÅÅÅÅH NEJ FUCK… Men heldigvis så var det en slange der var hoppet af og husbonni var lige super mekaniker og fiksede det da jeg kom hjem Weee. 😛
(Jeg ringede lige til Boye på vejen hjem og hørte om han mente at det var sikkert at køre den hjem og det mente han 🙂 Så det var rigtig godt…)

Pyyyyha. Men nu skal jeg bare lige sludre med Kathrine der er kommet hjem fra paris også skal jeg bare i seng og sove rigtig dejligt til i morgen… 🙂

Men æv for min lille farrari-lenovo-pige-computer… Som gerne skulle med på ferie…

– over and out –