Fredag 8. maj (01.00 om natten) 09

Her sidder jeg. Jeg burde hoppe i seng, for jeg er godtnok Zzzz… Men jeg trænger bare også til lige at få nusset lidt om mig selv og det… 🙂 Jeg har fået min lille bitte ny 10″ op og køre Wweee… Jaaaa jeg ved det godt… Det var bare mig der freakede og var :-S Fordi jeg har haft for meget om ørerne 🙂 For SÆFØLI er det ikke noget problem 🙂 alle driverne lå jo på nettet anyways, så nu sidder jeg og den kører og er fin… jeg er lige ved at opdatere windows, men ellers så er alt som det skal være!!

Så vil jeg ligge alt min musik over på og mine bøger, så vi kan høre musik og bøger, når vi er på ferie og rundt over det hele… For det er jo der hvor vi skal bruge den. Selvom jeg nok vil komme til at bruge den til daglig også. Men i hvertfald, så skal musik og bøger og det ligge på den 🙂

Men det gør fanmer godt, at den er oppe og køre nu! Yæzzz…

Samtidig, kan jeg bare ikke fatte at det lykkes idag. Jeg er dybt forundret, glad og stolt stadig. Jeg kørte også bare skide godt. Jeg havde virkelig roen i maven og det føltes godt. Det føltes som om jeg ‘bare’ kørte bussen, og ikke skulle lære noget. Det var super rart!! og noget jeg har længdes efter. Mmm 🙂

Alt var bare så skidegodt. Jeg har ønsket og HÅBET på at jeg ville få det kørekort inden jeg skulle have ferie og i god nok tid, inden vi skal på viking igen. Så jeg ikke føler at jeg skulle stresse endnu mere, end jeg har følt på det sidste…

Nu kan jeg få mit liv tilbage. Mit kørekort er lovligt i alle vores biler 🙂 Og bussen bliver lavet og lovlig og slipper for at hænge med måsen når den er lastet… og ja hehe også når den ikke var lastet 🙂
NU kan jeg få mit liv tilbage. Jeg kan slappe af. Fedt!!!

Og altså nu SKAL jeg sku også i seng 😉

– over and out –