Onsdag den 20. maj 09

På Cypern købte jeg mig en taske. Den gamle var gået i hanken og jeg ville gerne have en, hvor min lille ny S10e kan være i også… Jeg fandt mig en god taske, jeg syntes kunne rumme min computer og rumme de ting jeg normalt har i min håndtaske…
Jeg fandt så én, der havde størrelsen og det er super fedt!!!

MEN – Jeg har nu brugt den i knap en uge og jeg kan simpelthen ikke finde rundt i den… Jeg har kun besluttet, hvilket rum, hvor computeren skal bo i og kan bo i, men jeg kan ikke rigtig finde mig til rette i de andre rum. Jeg har egentligt besluttet at mobilerne skal bo i det bagerste store rum, men jeg kommer alligevel til at putte dem forkert i… Så er det det med at briller og nøgler helst ikke skal blandes… :-S Så jeg skal helst putte nøglerne i det forreste rum, men der er ligesom alt rodet flyttet ind, så jeg har mere tilbøjelighed til at putte det ned i nr 2 rum, hvor jeg har lagt pung og det… mmmm…

Hehe… Altså livets store spørgsmål altså!!!

Det KAN godt være at jeg bare lige skal bo i tasken i et par uger mere, før jeg rigtig føler mig hjemme i den. Men den er en helt del pænere end den gamle taske, så det er rigtig godt. Den er også rarere at have på og det er også rigtig godt. Så det eneste, er at jeg bare lige skal lære at bo i den på en ordenlig måde 🙂

– over and out –