Tirs 17. marts 09

Jeg har jo gennem et par måneder nu 4 gange om ugen, om morgen trænet en lille halv time, inden jeg har hevet Idun ud af sengen.

De fleste uger, er vi i svømmehallen om onsdagen, får både svømmet og leget og lavet vandgymnastik 🙂

Jeg kan faktisk begynde at mærke det, mine bukser er en anelse løsere, selvom jeg spiser hvad jeg plejer og det. Husbonni påstår at han allerede kan mærke, at jeg er ved at få faste balder, som han absolut ikke klager over 😉

Så det er faktisk rigtig dejligt. Jeg kan også godt mærke at min kondition er bedre, ikke sådan, at jeg snart kan løbe en marathon eller noget, men det er rigtig rart. 🙂

Når jeg er færdig med at tage mit buskørekort, så starter husbonni nok til Karate igen (det er mange år siden jo), så han også får rørt sig mere. Så måske bliver vi familien fit? hehe…

Idun vil jo gerne starte til svømning, så jeg prøver at finde en hun kan starte med, så vi kan deles om at køre. Så overvejer, jeg de gange jeg er med, at svømme samtidig med børnene, så jeg også får svømmet 2 gange om ugen 🙂

Men altså, i første omgang er det i hvertfald vildt rart at kunne mærke det og jeg nyder det faktisk, når de første 6-7 minutter er overstået om morgenen… Jeg nyder at svede og mærke min krop og vågne langsomt til godmorgen danmark, mens man undrer sig over, hvad de friske mennesker taler om inde i kassen hehe…

– over and aaaaaaout –