Torsdag den 30 april 09

Ja, for fanden jeg er bestået. 🙂 Jeg havde 1 FEJL… Det er helt vildt… Der var 8 der gik op og jeg bestod med færrest fejl 🙂 Og problemet for de andre var at der var 5 der ‘kun’ bestod til privat, så de skal op igen, hvis de skal færdiggøre deres chaufføruddannelse.

MEN JEG BESTOD… Jeg sprang ud af jubel og glæde… Husbonni og Idun var med og sagde at vi skulle på havnen og få is… Så det gjorde vi. Der skulle også sms’es så folk fik atvide at det var gået godt, så de blev lidt forsømt… :-/ Men jeg er fanmer bare så lettet. Jeg har KNOKLET og KNOKLET for det her!!! Nu skal jeg køre en masse og skulle også have kørt nu…

Men jeg har lige sendt husbonni og Idun til Køge med Farmor… så kommer jeg op på køreskolen også er den ene bus i stykker og den anden er brug … ARGH… Og farmor havde kun set at der var kaffe i fdm centeret, men der er også mad. Så nu sidder jeg her alene og spiser, og venter på jeg skal på glatbane… mmmm … Men jeg er glad, træt og lettet..

Så om en time, skal jeg lige op på køreskolen igen og have glatbane teori også skal jeg ud og race på glatvej i 12 meter bus…

Men det er FANMER for vildt at jeg er bestået 😀

Ihhh altså… Også med 1 fejl 🙂 <3 Jeg er bare SÅ god 😛

Nå, men jeg savner lige faktisk Tom og Idun ligenu… Men det havde jeg jo ikke gjort, hvis jeg skulle have været ude og køre… mmmm…

Jeg kører til Køge efter glatbane og tager dem med hjem 🙂

<3

– over and out –