Mandag 29. juni 09

Den anden torsdag – ja tiden går hurtigt!!! – Var vi til sommerfest i børnehaven. Igennem længere tid, havde de trænet til en cirkus forestilling, som de skulle opføre til sommerfesten.

Vi havde hele tiden gået og troet at Idun havde lært at stå på hovedet i forbindelse med cirkus forestillingen. – og faktisk – så blev vi snydt! Men for at starte med begyndelsen 😉

Så var det torsdag, efter Karmøy og vi havde Simon og hans far, fra Skotland på besøg 🙂 HVILKET betød at de blev nødt til at tage MED i børnehaven. Hehe. Men det er altid rart at have en skotte der snakker som en pirat og ligner obilix med i børnehaven 😀 – Samt BedsteLars og BedsteVivi – og nåja, så endte det med at Onkel Jacob kom forbi også, så vi blev en flok.

Jeg havde aftenen i forvejen lavet kødsovs til en kæmpe gang lasange. Jeg havde planlagt min dag, så jeg kunne gå lidt før fra arbejde i god tid, så jeg kunne komme hjem og hente Idun, gøre hende klar og smække lasangen sammen og komme afsted til bh.

MEN – da vi kun havde én nøgle hjemtil, grundet at vi skulle ligge dem et rigtig godt sted, så de ikke blev væk, mens vi var i Norge, ja så var de jo væk… Suk… Husbonni var så beklageligvis kommet til at køre med MIN nøgle, og døren var jo låst, så jeg måtte køre ud og møde dem og vente osv. så det endte med at jeg blev en time forsinket… ARGH. Nå, men jeg havde nået at købe friske lasangeplader, så lasangerne ikke skulle bage så længe i ovnen.

Jeg fik hentet trunte-pigen, klædt hende i flamingokjolen, flettet hår, puttet lasangeplader i ovnen osv. det hele på under en time. Og ja… faktisk også skiftet tøj selv og lige sat håret lidt. Vildtnok!…

Bedstelars og bedstevivi kom herhjem og tog os med og vi mødte resten af dem ved børnehaven.

Først var der cirkus. Det var meget skægt, men selvfølgelig bedst, da de STORE piger og drenge kom på. Drengene var stæææærke mænd, med vat i bluserne også løftede de et HELT ton hver!! Ret godt klaret 😉

Så kom pigerne, altså de er kun 3 piger i storegruppen, men de var så de linedansende og hovedstående prinsesser… 🙂 Så sødt. Idun var så den eneste der stod på hovedet, men det var mega sjovt, med hendes flamingokjole, fordi den dækkede hende helt så hun lignede en omvendt lampe da hun stod på hovedet 🙂 Men flot var det. – Og da var det vi fik atvide af pædagogerne at det altså var noget hun havde lært sig selv og de ikke havde lært hende det! oKay, hvor vildt alligevel 😀

Bagefter gik folk ombord i det store tag-selv-bord af retter folk havde med 🙂 det var nice at kunne vise skotterne det!! 🙂

– Ja også blev der jo snakket med de andre forældre i krogene og det er jo altid rart… Fik aftalt med Estrids moar at vi skal have Estrid en dags tid til Lejre, så det bliver sikkert rigtig hyggeligt for Idun!!! 🙂

– over and out –