Uhmm… 🙂 Idag har været en dejlig dag. – Ligesom de andre dage. Jeg hygger mig helt vildt stadig. Jeg sidder i gården og sludrer med familien der har stedet. Vi hygger os.

For lige at starte fra starten, så tog vi på bådtur efter morgenmaden 🙂

Vi blev kørt til havnen af Andreas og vi kom ud på en båd, med glasbund. Det var forholdsvis køligt, fordi det blæste lidt på vandet. Men vi sejlede ud til ‘den blå lagune’. Hehe. Alle turiststeder med respekt for sig selv har en ‘blå lagune’ ;o) Men altså. Jeg stod oppe foran på båden, da svoger lige ville gå ned og kigge under bunden. Så kom han løbene at der var en havskildpadde…!!!… Vildt. Jeg løb nedenunder og stod og glooooede igennem bunden af båden, men ak… ikke flere skildpadder…

Vi kom ud til lagunen og de lagde anker og vi kunne hoppe i. Jeg kravlede ned af stien. Og fåååååk det var koldt. Dybt vand, er altid koldere… hehe. Så det endte med at jeg var den 4. i vandet, selvom jeg var den første på trappen. Men det var helt vildt dejligt da vi kom i. Vi var stort set alle i, på nær svigerfar. Det var lidt for koldt for ham, selvom der var en kran til at få ham i. Men altså – selv svigermor var i, selvom hun var lidt utryg over at hun ikke kunne bunde 🙂

Da vi kom tilbage igen, blev vi sat af, ved en dejlig lille autentisk taverna, nede ved stranden. Andreas tror virkelig at vi ER skøre, fordi vi gør ting alle de normale charter turister ikke gør hehe… Men det var SUPER hyggeligt.

Vi fik rigtig dejlig mad og spiste til vi kunne trille. Idun fik sig en hyggelig lille veninde, som hun legede med og de tegnede, gyngede og det hele. Vi var der en time og det var afsked med kram og Idun fik slik af sin nye veninde. Cute 🙂 Vi har taget billeder af dem.

Da vi kom tilbage var det kage-bage-tid. 🙂 Jeg var i køkkenet med Eva og det var MEGA hyggeligt. Efter vi havde bagt kage, så var jeg ‘bare’ køkkenskriver. Hun var rigtig interesset og vi lavede kagen sammen. 🙂 Hun vil rigtig gerne lære at lave en dansk kage mere, så jeg skal lige tænke over en kage jeg skal lære hende senere og hun vil gerne lære mig en cypriotisk kage. Nice 🙂 Da den blev spist efter aftensmaden, så ville de have at jeg bare skulle blive hernede og arbejde i køkkenet. Hehe… De andre danskere på hotellet var lidt skeptiske, fordi jeg putter æbler i 😉 Men da de havde smagt det, så var de overbevist.

Maden hertil aften var også bare super god. Og Eva havde lavet tomatsalat til mig. Weee… 😛

Mens vi ventede på maden spillede vi Uno med ‘ungerne’ i huset… Det er simpelthen så hyggeligt. Vi får oplevet rigtig meget og vi har det som om vi bor hos familie. 🙂 Fantastisk. Og det er ligesom da jeg var på højskole og blev homies med køkkendamerne og altid selv bestemte menuen. Sådan er det også her Eva vil rigtig gerne lave det mad, vi gerne vil have. Så vi skal bare sige det. 🙂

NÅÅÅÅÅÅ – NU skal jeg snart putte!!!! For vi skal tidlig op i morgen, fordi svoger, husbonni og jeg skal på tur til hovedstaden. Nekosia. Så vi skal have en helt vildt kedelig nørdetur på museer og hos håndværkere osv… Så det er dejligt at farmor og farfar og Anne er med, så Idun ikke behøver at komme med. Og vi ikke behøver at have dårlig samvittighed over at tage en hel dags tur. Det eneste der er ærgeligt, er at vi bor et sted, hvor det er svært at komme afsted fra… Og ingen af os, føler os trygge ved at køre i den forkerte side af vejen, så vi er blevet nødt til at få en til at køre os og det koster self mere end at leje en bil. Men så bliver han med os hele dagen, anyways, fordi det er for langt at køre frem og tilbage og sådan 🙂 Så det bliver fedt nok.

Og ja jeg ved faktisk ikke rigtig hvordan vi har nået det hele, men faktisk var vi også i poolen… Mmm…

Men selvom vi når en masse og oplever en masse, så hygger vi bare hele tiden!!!

Og til slut, så er svigermor og svigerfars kuffert dukket op, så de når at få den fulde dækning på knap 8000 kr, + hendes kuffert!! WIN WIN 😀 Tillykke svigerfar og svigermor 😛

natter!

– over and out –