Alle Cypern blogs er skrevet i uge 20. 2009.

Ja, nu er vi kommet hjem. Idun ligger og snorker ved siden af mig og stakkels husbonni er taget på arbejde. Han nåede heldigvis at få sig en ordenlig lur hos mine forældre inden han skulle på arbejde. Vi var lige hjemme hos dem og spise, fordi de jo er kommet hjem fra deres monster tur i australien i fredags. 🙂 Så det var et godt stykke tid siden vi havde set dem 🙂

Far kørte mig hjem, og husbonni tog bilen på arbejde. Så får jeg den i morgen, når jeg skal på arbejde.

Men altså… Der var lige et par ting jeg manglede at skrive – muligvis kommer der flere de følgene dage, når oplevelserne synker ind… 🙂

På vej til lufthavnen idag, så så jeg et fly ud af vinduet. Et stort og anderledes end almindeligt fly, som sådan lå og kredsede rundt og fløj frem og tilbage. Mens jeg ser på det, så kommer der pludselig 8 klatter ud af rumpen på flyet. Min første tanke var: ‘FNIS – et fly der laver fugleklatter! LOL’… Også spærede jeg jo øjnene op også var det 8 faldskærmsudspringere på stribe. Det viste sig så at være et slags militærfly eller noget, der lå og lavede øvelser, for mens vi kørte der hvor flyet var, så dumpede det adskillige gange 8 ‘fulgeklatter’. Det så HELT vildt sjovt ud og meget anderledes end noget and et jeg har set før!!

Da vi så kom i lufthavnen så vi flyet lette og lande en hel del gange, mens vi ventede. Det var ret spændene!!

I øvrigt, var det FORFÆRDELIGT at sidde og vente i gaten i Larnaca lufthavn!! ARGH… Det var nærmest sådan nogen bure, hvor man bare skulle vente. Man kunne ikke komme på wc eller gå nogen steder og der var sindsygt varmt… Samtidig var flyet forsinket og vi kom allersidst ud. – INCL svigerfar, der jo skulle specialfragtes til flyet i sin kørestol. SUK… Det var fuldstændig sindsygt at han skulle fragtes ind i flyet som den sidste, mens hele flyet sad og så showet og de der hjælpere havde ikke styr på en skid. De anede ikke at han skulle over i kabine stolen inden og de puttede ham bagerst ind i kranbilen, med alle de jyske kørestole foran, der skulle af efter ham og da de skulle få ham ind kunne de ikke løfte ham og han råbte op, fordi det gjorde ondt. GRRR… Det var træls. Og det er jo mega lidt plads, når hele flyet er fyldt med charter turister, der skal hjem fra sun wing resort… :-/ Det var virkelig IKKE fedt…

Jeg syntes flyveturen hjem var LANG.. Frygtelig lang. Ret underligt, for på vejen derned, var jeg overrasket over, hvor hurtigt det gik alligevel… mmm… Men måske er det bare fordi jeg var lidt øm i kroppen i forvejen. Landingen slog mig helt ud, det var heldigvis ikke slemt på vejen derned, men jeg var lige ved at gå i gulvet. Jeg får det bare SÅ skidt, når vi lander. Det er ikke ‘bare’ sådan en øre-tryk jeg får, men det er virkelig så jeg føler at hele min krop bliver smadret og mit hovede banker og dunker og mine ører er ved at springes. 🙁 Jeg MÅ virkelig prøve, næste gang jeg skal flyve, at få de der specielle ørepropper, fordi det er virkelig slemt. Der sker INTET når jeg prøver at trykudligne, jeg kan simpelthen ikke. Men jeg har også altid haft problemer med mit ørostatiske rør, eller hvad det nu er det hedder!… mmm… Så der må ty’s til alternative løsninger næste gang jeg skal flyve… Pyha. Jeg er stadig groggy og der gik mere end 4 timer, fra vi landede til jeg kunne høre på det venstre øre igen. Suk.

MEN nu må jeg simpelthen i seng, for hverdagen kalder igen i morgen. Men HURRA JUBII OG WEEEE!!!… NO more køreskole. No more teoriundervisning, no more køretimer 🙂 KUN min normale hverdag. Jeg skal have mit liv tilbage og begynde at træne igen. (TRÆNGER også seriøst til det nu!! hehe. Det var liiiige en 5 kilo’s ferie den der ;))

Så over and out for nu!

– Natter –