Onsdag den 20. maj 09

Der er snart forældremøde i børnehaven. Der skal være information om den der madordning der træder i kraft ved årsskiftet…

Jeg er bare helt ude af det, ved tanken om den der madordning. Jeg har prøvet at snakke med pædagogerne om det lidt, jeg ved godt at de ikke har noget med det at gøre og de helst gerne ville undvære det.

Men jeg bliver bare pisse ked af det… Jeg kan slet ikke have at jeg ikke kan selv kan bestemme, hvad Idun har med på madpakken, at jeg slet ikke kan se, hvad og hvor meget hun har spist i børnehaven. Hun er jo mega-småt-spiser og også lidt kræsen, så jeg er bare pisse bange for at hun ikke får nok at spise, hvis det skal være det der madordnings noget.

Samtidig føler jeg at der ligger super meget kærlighed i madpakken. Det er virkelig vigtigt for mig, at give hende den kærlighed med, hver dag.

Jeg spurgte lederen i børnehaven idag, om der ikke var noget man kunne gøre, for at protestere… Og hun sagde at jeg kunne skrive til velfærdsministeret… Så det tror jeg at jeg vil gøre!

Og jeg vil opfordre alle der er imod madordnignen til at skrive til dem også, for det kan simpelthen ikke være rigtig at det skal være TVUNGET og noget som man SKAL betale for… Samtidig med at man simpelthen ikke kan lide at det skal være sådan 🙁

Samtidig med at pædagogerne ikke har fået timer til det, så det ender med at være en pakke rugbrød og en bunke pålæg som de skal smøre til måltiderne… ARGH… jeg bliver bare helt ausindig ved tanken 🙁

FÅÅÅÅK, hvad skal man dog gøre?

Er jeg den eneste der har det sådan?…

Suk…

Så nu vil jeg i hvertfald skrive til velfærdsministeret!!!!…

– over and out –