Mandag 22. juni 09

Så vidt jeg har forstået at det Norges største og mest succesfulde sommerpark. Som dog har åbent hele året rundt, fordi halvdelen er zoo-agtig og halvdelen er tivolipark/sommerland agtigt…

Det er sådan set en fin sommerpark. Rasende dyr, som den slags nu er…

Vi var rigtig ordenlige mødre, syns loulou og jeg selv. Vi havde alt fra fyldt madkurv til drikkevarer og plaster med! intet kunne gå galt og det gjorde det sådan set heller ikke 🙂

Vi var der fra formiddag til lukketid. Vejret var perfekt til den slags. Lidt skyer, lidt sol, så dem der kun vil derhen i solskin bliver væk. Der var god plads og ikke særlig meget kø nogensteder og ingen regn, så det var SUPER 😀 Det gjorde at vi fik prøvet alle forlystelserne, selvom vi kun havde en dag 🙂 Jeg hader at spilde tid på køer, så det var bare DAaaaaaaaarjlig!!!…

det var delt op i forskellige lande med Temaer… det kan ses på hjemmesiden: Dyreparken

Jeg vil fremhæve nogen ting:

Heksens hus: (spøgeleshus) Idun tog turen 2 gange, fordi der var én der måtte blive ude med trækvognen i første runde. Så turde hun godt igen. Jeg tror nok det var lidt værre andengang, fordi hun vidste hvad der ventede, så hun var ved at skide grønne grise hehe. Men hun syntes det var sjovt og var mega kæphøj da hun kom ud og sagde at det da kun var en lille bitte smule uhyggeligt hihi…
Det store hit, kunne man se, var for teenagedrenge at prøve at få teenagepigerne der ind. Teenagepigerne viiiiinede i vildensky og drengene havde en undskyldning for at gramse på dem. Smart gjort gutter… Nemmere end at sige: jeg vil have dig og give dig en ordenlig smasker NUUUUU… 😛

BOBbanen..:: Sådan en bob-bane, ligesom sådan en med sne på, bare uden sne, hvor man kører på sådan en skinne ting. Så bliver man hevet op med en lift og kører hele vejen ned af et slags bjerg eller noget. Mega skægt. Det var helt sådan til sidst at dem der betjente forlystelsen spurgte om der slet ikke var andre sjove ting i dyreparken, fordi vi prøvede så mange ture hehe. 😛 Men super fed forlystelse og muligt at have unger på skødet, så den kunne det hele. 🙂

så var der sådan en bilbane, hvor ungerne kørte rundt i små el-biler. Men det var ret sjovt, fordi de kørte rundt i hele scancinavien. 🙂 Over færgen fra Norge til danmark og over broen fra danmark til sverige og det hehe… Det syns pigerne kanon godt om!! :o)

Så må man også fremhæve: KARDEMOMMEBY… Nøøøj det var cool!! :o) Kardemommebby, helt bygget om som en BY… Med huse, og torv og røvere og det hele… Og sporgvogn, linie 1, der kører fra den ene ende til den anden ende :o) Så var røverne lige ved at stjæle mig, men da Idun tøvede på om jeg var god til at rydde op, så gik de videre til en anden mor hehe… Den lille bandit. Men hun svarede promte at mor var god til at lave mad, i det mindste ;o)

Så var der en mindeplads, for alle de børn der lever i lande med krig. Red barnets mindeplads :-/ der var man sku lige ved at knibe en tåre faktisk… Men det var ok at der var sådan en ting også, midt i alt det andet…

Derudover, var der jo hele dyreparken, kæmpe junglebane, rutchebaner osv…
Så alt i alt, valuta for pengene, noget andet end et tradionelt dansk sommerland, så det var bare rigtig fint 🙂

En super god dag. Vi var på mac d i kristianssand da kl. var 1945 ca… og pigerne nåede lige at falde i søvn på vejen. Men da de så havde fået mad, så legede de videre på legepladsen udenfor hytten hele aftenen og var i seng kl. 2330 :-S

Fair nok!!! Men de skulle jo også bare køre i bus hele dagen efter, så hva faen 😉

– over and out –