Søndag 24. maj 09

… En rude kan gå i tuuuuusind stykker… mmm… Kaldte du mig for bagrude engang, så jeg det nok ikk endnu… :-S

Sådan har Yaris det med sin bagrude nu… Der blev slået græs idag. Og det var rigtig pænt!! Vi har fået fældet og ryddet en masse ukrudt og ligger planer for at bekæmpe det med ukrudtsdug og sten og sådan…
MEN! – Husbonni havde stillet bilen i sikkerhed, for evt. flyvende genstande fra græs-slåningen, da han på vejen tilbage igen, kører lige så traktoren hælder en smule og på en eller anden måde, får slynget en sten 4-5 meter gennem luften og KNALD – en bagrude i 1000 stykker ca… :-/ ÆV!!! Så i morgen kører jeg lige til Dansk Bilglas og stiller bilen på vej på arbejde… Suk…
Men det var sku heldigt at han ikke var tættere på, så han kunne have fået glassplinter i hovedet…

Ellers så er 2 af mine 4 bær-buske i baghaven befriet fra invasion!! Weee… Så jeg rent faktisk nok kan bruge bær’erne til efterået. HURRA FOR VILDT!!!

Også fik vi syet brikker på teltet igår, til lukningen :o) – Og husbonni fik nittet 4 af de 6 teltpæle… Puha… Sikke et arbejde. Vi syede i hvertfald til kl. LORTE mange igår aftes… Gab…

NU skal jeg også i den grad i seng lige om ldit, men jeg håbede bare det ville holde op med at svie og brænde, inden jeg skulle ligge mig til at sove. Men sådan skulle det ikke gå. Jeg har bare brænde-nælde/brombær-krat brand over det hele. Og det blev bare VÆRRE af at jeg var i bad ARGH… og jeg har smurt lidokain salve på og lige lidt hjælper det… Mmm… Så er det godt at det skulle være godt for blodomløbet, så jeg kommer sikkert ikke til at fryse i nat, hvis jeg skulle gøre det… :-S

Også kommer bussen hjem i morgen. Ny-synet, med alt lavet :o) HURRA… Eller altså alt og alt ;o) det den skulle have lavet nu altså… 😛 Men næsten så god som ny eller bedre end da vi fik den i hvertfald :o)))
og jeg glææææææder mig til at køre den LOVLIGT!!

natter!

– over and out –