Onsdag 20. maj 09

Da vi plantede ting i Iduns kasser, så var der nogen af frøene, der MEGET MEGET små. Fx. salat frøene… Jeg tænkte, ahhhh… Sådan nogen små bitte frø, det KAN da ikke være alle frøene det bliver til noget. Så jeg gjorde så det, at jeg lavede en rille og hældte nok liiiige lidt for mange frø i rillerne hehe…

Det har så betydet, at FX salatbedet… Det er PROPFYLDT med salat ligenu hehe. Altså baby-leafs kan man kalde det. Så de næste dage, skal jeg simpelthen rydde ud i det der salatbed, så vi må spise baby-leafs i vores salat nu om dage. For ellers bliver det jo ikke til ‘rigtige’ salathoveder.

Radisserne blev vidst også lige plantet lidt tæt, men dem har vi tyndet i, lidt hist og pist… 🙂 Så nu står de meget pænt. og faktisk er de blevet rimelig store allerede…

Det næste der så skal TYNDES ret heftigt er bedet med solsikker!! LOL – Dem har jeg vidst også liiiiiiige plantet LIDT mange af, så jeg ved ikke om vi skal prøve at plante dem ud et sted, så vi får solsikker andre steder eller hvad… hmmm 🙂

MEN – Muligvis skal vi næste år, måske gøre det med at lave små frø-planter i yougurt bægere, med de ting der skal plantes som frø… mmm 🙂 ved det ikke. men nu skal vi i hvertfald tynde tingene lidt. hehe…

Men ærter. Hvornår kommer ærterne op???… De skulle godtnok plantes dybere end de andre, altså ca 5 cm. Men de er altså ikke kommet op endnu. Jeg glæder mig ret meget!!! – Og DET gør Idun også 😀

Idag har vi plantet tallerken smækkerne! – Bliver spændende at se dem. Det er spiselige blomster, man kan komme i salat og sådan 🙂

– over and out –