Mandag 30 marts 09

Eller dvs. jeg er faldet lidt ned nu…

Jeg kom over og hentede Idun idag. Jeg forsøgte IGEN at snakke med børnehaven om, hvornår de kom på onsdag. Jeg sagde at det var jo helt op til dem, når det var dem der skulle komme, så ville vi bare passe det ind med os.

IDAG – 2 dage før hendes fødselsdag – viser det sig så at de IKKE kan komme med bussen, fordi den ikke kører, når de har tid og de har ikke råd til taxa alligevel.
Jeg spørger så om jeg må hente børnene i vores bus.
Det kan ikke lade sig gøre…

Så jeg står med en pige, der bliver 5 om 2 dage, som har GLÆDET sig i et ÅR, til at de kommer… og hun bliver FULDSTÆNDIG knust…

Jeg var RØDGLØDENDE af arrigskab 🙁 FULDSTÆNDIG forrykt!!!!!!! Jeg har aldrig været ude for noget lignene. De ARBEJDER med børn, hvordan kan de tro at det er OKAY, at aflyse sådan noget 2 dage før?
Jeg har forsøgt at tale med dem rigtig rigtig rigtig mange gange, men har ikke fået nogen svar. De siger så, at de mente at det var MIG der skulle undersøge det med bussen.
Jeg spørger, om de så ikke har fået en indikation om at jeg ikke vidste at de forventede at jeg gjorde det, hvis jeg IGEN kommer og spørger om de har fundet ud af det med bussen og jeg stadig intet svar får…!

Jeg var SÅ gal, så jeg rystede…

Vi undersøgte, hvad det ville koste at leje en bus. Det vil koste ca 500 kr + moms….

De sagde så, at de kunne komme NÆSTE år, med storegruppen, for da var de jo så store at de kunne gå herned…
Jeg gruer bare, for hvad der sker næste år… :-/ For at være ærlig

Det er LIGE PRÆCIS det med den børnehave. Det er fanmer ikke til at få et fucking klart svar på NOGET SOM HELST i hele verdenen 🙁

Så skid ud med skattejagt og hun viser det herhjemme frem… Nix…

Så vi skal i børnehaven med frokost som sidste år, det er så det…

Og hun har glædet sig et helt ÅR… :-/

Men vi har snakket med hende om det, rigtig meget og det virker som om at hun har accepteret det nu.

Da vi kom ud af bilen, da vi kom hjem, sagde hun at det var ligesom at det var en drøm, fordi det var så grumt 🙁 Sikke noget…

Men altså… Sådan er det nu, og jeg er stadig gal. Hun kunne slet ikke sige undskyld… Men det er også IDUN de skal sige undskyld til, hvis du spørger mig.

Men jeg har bare forsøgt at tale med dem om det SÅ LÆNGE… Og INTET svar fået…

Fuck fuck fuck, hvor er det træls…

Nå, men uanset hvad, så bliver det jo hendes fødselsdag også må vi lave den absolut bedste dag vi kan for hende!!!…

– over and out –